GZ psycholoog, werkgebied Gelderland en Overijssel
Zozijn

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die op zoek is naar uitdaging, van afwisseling houdt en die met kennis van de bestaande behandelinterventies, cliënten behandeling op maat aanbiedt. Iemand die naast het bieden van behandeling ook Zozijn gaat helpen om samen met fijne collega’s de psychologenpraktijk verder vorm te geven en uit te bouwen.

Wat ga je doen?
Als regiebehandelaar bij de Zozijnpraktijk ben je verantwoordelijk voor de behandeling van onze cliënten. Dit zijn  interne en externe cliënten, zowel kinderen als volwassenen, waar bij volwassenen altijd een verstandelijke beperking aanwezig is. Je maakt deel uit van een team van GZ-psychologen en orthopedagogen/psychologen waarmee je behandeltrajecten vormgeeft. Afhankelijk van de casus ben je als behandelaar werkzaam of voer je de regie en ben je op de achtergrond betrokken. Je hebt een belangrijke regierol bij de beeldvorming, diagnostiek en behandeling van onze cliënten.

Je screent nieuwe aanmeldingen, voert intakegesprekken en vervult een directe en indirecte rol in het behandel en/of diagnostiekproces van de client. Je biedt individuele behandeling aan cliënten. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele behandelplannen en intensief betrokken bij het (cyclische) zorgproces. Deze bespreek je samen met collega’s in het tweewekelijks intercollegiaal overleg. In de diagnostiek en behandeling betrek je het systeem van de cliënt. Je hebt de mogelijkheid een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Daarnaast vervul je een rol in intercollegiale consultatie.

Je wordt betrokken bij overstijgende taken, ontwikkelen van (nieuwe) producten, opleiden en begeleiden van collega’s.

Naast het werken bij de praktijk is er bij interesse ruimte voor inzet binnen andere producten zoals Onderzoek & Advies, Wonen, orthopedagogisch kindcentrum of andere taken. De invulling van je takenpakket kan in overleg samengesteld worden.

Waarom wil je bij Zozijn werken?
Een goed leven, dat willen we allemaal. We willen gezien worden, meedoen, zijn wie we willen zijn, gerespecteerd, gehoord en begrepen worden. Dit geldt voor verreweg de meeste mensen en is niet anders voor mensen met een beperking. Wij van Zozijn dragen graag bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. We zien het als onze opdracht om hen tot bloei te laten komen. Hoe we dat doen? Door open en oprecht met elkaar in contact te zijn. We vragen door en zijn telkens op zoek naar de beweegredenen achter iemands handelingen. We zien de ander met aandacht. Dat is de houding die wij ons meer en meer eigen maken, in dialoog met elkaar. We bieden ruim 4.400 cliënten in Gelderland en Overijssel liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning. Dat doen we samen met ruim 2.800 medewerkers.

Wat neem je mee naar Zozijn?

 • Enthousiasme
 • Flexibiliteit
 • Snel kunnen schakelen
 • Goed kunnen relativeren
 • Je bent in staat goed aan te sluiten bij en af te stemmen op de ander, zodat je gezamenlijk naar mogelijke oplossingen kunt zoeken
 • Enige werkervaring

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie en beschikt over een registratie als GZ-psycholoog en/of NVO orthopedagoog generalist en bent BIG geregistreerd; 
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met cliënten met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand;
 • Je hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten;
 • Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of de basiscursus CGT;
 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan orthopedagogen/psychologen;
 • Je bent bereid tot het geven van werkbegeleiding aan PIOG's/collega's in opleiding tot GZ psycholoog of NVO orthopedagoog;
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig, creatief en in staat om prioriteiten te stellen;
 • Daarnaast kun je goed reflecteren op je eigen handelen, ben je adviesvaardig en gericht op samenwerking;
 • Je beweegt je makkelijk in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld sporten of  lid worden van een vereniging met korting of een online workshop via Goodhabitz volgen.

En verder:

 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses;
 • Intervisie en refereerbijeenkomsten met je collega gedragswetenschappers;
 • De mogelijkheid je werktijden zelfstandig in te delen. Aantal uren in overleg overeen te komen, tussen de 28 en 36 uur gemiddeld per week;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 65 maximaal € 5957,= bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Ben je enthousiast geworden of wil je eerst eens een kopje koffie komen drinken om de sfeer te proeven? Neem dan gerust contact op!

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Zozijn
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Natasha Bovee, manager. Telefoonnummer: 06-15696123
Functie(s) Gedragskundige
Overig
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 19-05-2023
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 19-06-2023
Nummer 120163
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn