GZ-psycholoog Justact
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Hoi gezondheidspsycholoog, durf je het aan, deze pittige baan?

Jij vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met cliënten voor de behandeling van de verslaving én delict gedrag. Als geen ander versta je de kunst om externe motivatie om te buigen naar intrinsieke motivatie en vind je de doelgroep cliënten die gedwongen behandeld wordt interessant. Hier wil jij je expertise voor in gaan zetten!

Als dat zo is, dan is Tactus op zoek naar jou!

GZ-psycholoog bij Justact
(32-36 uur p/w)

In deze functie werk je bij de forensische verslavingspolikliniek in een hecht team en heb je een belangrijke missie; het terugdringen van het recidiverisico. Een belangrijke uitdaging is het zo klein mogelijk houden van de “no show” en de focus ligt op het verminderen van gevaar.

Dit neem je mee

Je bent een enthousiaste en gedreven collega die als hoofdbehandelaar van een aantal zorgtrajecten aan de slag gaat. Je hebt ervaring in het verzorgen van psychodiagnostisch onderzoek, indicatiestelling en behandeling van cliënten en hun systeem en je stemt dit periodiek af met het multidisciplinair team.

En je geeft voorlichting, informatie en advies aan cliënten en hun systeem, aan behandelaars, verwijzers en medewerkers van de afdelingen.

Ook lever je actief een bijdrage aan de beleidsvorming ten aanzien van cliëntenzorg binnen de afdelingen c.q. instelling met betrekking tot het eigen vakgebied.

Verder vragen wij:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, BIG geregistreerd.
 • Je beschikt over werkervaring in de verslavingszorg en/of GGZ.
 • Je bent in staat soepel contact te leggen met en aan te sluiten op de belevingswereld van patiënten.
 • Je kunt complexe problemen inschatten en analyseren en je neemt in overleg met de collega's van het behandelteam, middels mdo, beslissingen m.b.t. een adequate aanpak.
 • Je kunt omgaan met weerstanden, tegenstellingen, agressie en conflicten.

Dit bieden wij

 • De functie is conform de cao GGZ ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het salaris bedraagt minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarisniveau 1 oktober 2019). Inschaling is op basis van relevante werkervaring. 
 • flexibele werktijden;
 • mogelijkheden voor eventuele verdere bij- en nascholing;
 • arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ;
 • collectieve kortingen op (zorg)verzekeringen;
 • een regeling voor fiscaal voordelig sporten of het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of weekendje weg;

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media gedaan worden. Als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen aanleveren. Uiteraard vergoeden wij de kosten van de VOG-aanvraag.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jitte Bastiaan, Manager Justact, via 06 - 20344528. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 2020-074
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Apeldoorn, locatie Linie
Postcode 7325 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jitte Bastiaan, manager, telefoonnummer 06 - 20344528
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 21-04-2020
Ingangsdatum 1 juni 2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 52610
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg