Forensisch GZ-psycholoog
Tactus Verslavingszorg

Ondersteun jij als ervaren forensisch GZ-psycholoog onze zorg- en teamontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tactus zoekt een:

Forensisch GZ-psycholoog| Almere
(36 uur per week)

Over de functie, je:

 • verzorgt, conform de zorgplansystematiek, behandeling van cliënten en stemt dit periodiek af met het multidisciplinair team.
 • voert de regie binnen het multidisciplinaire team en adviseert het multidisciplinaire team met betrekking tot het zorgplan. Je toetst en evalueert de opzet en uitvoering van het zorgplan binnen het multidisciplinair overleg.
 • draagt zorg voor de totstandkoming van het individuele zorgplan.
 • beoordeelt en voert diagnostiek en (een deel van) de behandeling uit, zowel individueel als groepsgewijs binnen een cognitief gedragstherapeutisch kader.
 • draagt zorg voor vastlegging en rapportage overeenkomstig daartoe geldende eisen en afspraken.
 • geeft voorlichting, informatie en advies aan cliënten en hun systeem, behandelaars, verwijzers en medewerkers van de afdelingen.
 • levert een bijdrage aan de beleidsvorming ten aanzien van cliëntenzorg binnen de afdeling en organisatie met betrekking tot het eigen vakgebied.
 • hebt een inspirerende rol als het gaat om werkbegeleiding en intervisie van collega's binnen het team, teamontwikkeling en zorgontwikkeling.

Meer informatie over de locatie Almere vind je op onze website.

Dit neem je mee

 • BIG-registratie als GZ-psycholoog, met een aantal jaren werkervaring.
 • aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met cognitief-gedragstherapeutische behandeling.

Daarnaast:

 • een flexibele werkhouding met oog voor de maatschappelijke positie van de afdeling, de complexiteit van de cliëntenpopulatie en het samenwerken met collega's.
 • inschatten en analyseren van complexe problemen.
 • het zelfstandig en waar nodig in overleg met collegae nemen van beslissingen m.b.t. een adequate aanpak.
 • in staat om eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Gezien de specifieke werkplek i.c.m. de specifieke doelgroep biedt Tactus 10% arbeidsmarkttoeslag waarmee het maximale bruto salaris € 5.808,- per maand bedraagt  bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je precieze salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wij sluiten de advertentie zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-204
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Almere, locatie Basalt
Postcode 1336ZL
Stad Almere
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Tiemenna Oosterhof, klinisch psycholoog, telefoonnummer 0613417030. Marieke Langendijk, afdelingshoofd FVK, telefoonnummer 088-0713190
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 11-10-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 48721
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg