GZ psycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

GZ-Psycholoog, Basis GGZ

Word jij onze nieuwe collega?

Voor de Basis GGZ  zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog voor de locatie Hoogeveen en een GZ-psycholoog voor locatie Emmen, beide voor 24 – 36  uur per week. Een combinatie ( werken in Hoogeveen en Emmen) behoort tot de mogelijkheden.

Dit ga je doen
  • Je doet intakes, diagnosticeert en stelt samen met de cliënt een behandelplan op;
  • Je werkt generalistisch en waar nodig met nieuwe technieken als eHealth;
  • Je zet diverse psychologische interventies in volgens het KOP model, ACT, MBCT, EMDR en CGT;
  • Je geeft supervisie aan medebehandelaars en/of GZ psychologen i.o. (PIOG);
  • Je staat open voor het geven van consultatie aan collega’s en huisartsen en voor nauwe samenwerking met collega’s van andere afdelingen binnen de GGZ;
  • Je levert actief een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de verdere ontwikkeling van de zorg binnen de Basis GGZ.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in

  • Je bent op zoek naar een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden;
  • Je bent BIG geregistreerd als GZ psycholoog;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met ACT, CGT en EMDR en kennis van ASS en ADHD;
  • Je bent ondernemend, energiek en hebt een positieve instelling.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen de Basis GGZ. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65, salaris max. 5553,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dave van Room, locatie teammanager, planbare en langdurige psychiatrie, telefoon: 06-46382795.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Bijzonderheden

Over de Basis GGZ
Mensen in de leeftijd van 18 tot ongeveer 65 jaar kunnen bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in het geven van kortdurende behandelingen en groepstrainingen bij lichte tot matige klachten die te maken hebben met stemmings- en angststoornissen, trauma, somatische symptoomstoornissen, ADHD en autisme. Voor chronische cliënten bieden we langdurige trajecten zodat zij leren leven met een psychische aandoening. Wij gaan uit van de eigen kracht van mensen. Naast klachtvermindering zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en de regie over hun eigen leven kunnen oppakken. In de teams werken we samen met GZ-psychologen, verpleegkundigen, SPV’ers en verpleegkundig specialisten. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden om je verder in het vak te kunnen ontwikkelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #5204
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie diverse locaties
Postcode 9404 LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dave van Room, locatie teammanager, planbare en langdurige psychiatrie, telefoon: 06-46382795.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 70836

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe