GZ-PSYCHOLOOG
Liberein

VOOR JOHANNE

Na haar hersenbloeding lukt het Johanne niet haar leven weer op te pakken. Ze voelt zich somber en lusteloos. Haar kinderen vinden dat zo niet langer kan: ze moet hulp zoeken.

Voor Johanne zoeken wij een GZ-psycholoog, uren in overleg.

Johanne woont in een woonzorgcentrum van Liberein, een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in Enschede en Glanerbrug. Liberein biedt liefdevolle zorg aan mensen met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en volwassenen. Ook hebben wij specifieke afdelingen voor mensen met Korsakov, jonge mensen met dementie en geronto psychiatrie. Daarnaast bieden wij thuiszorg.

Wie zoeken we?
Als GZ-psycholoog bij Liberein behandel je individuele cliënten met uiteenlopende problematiek. Je voert mediatieve behandelingen uit bij gedragsproblematiek, verricht (neuro)psychologische diagnostiek en begeleidt waar nodig de familie en de zorgteams. Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het multidisciplinaire zorgplan, maar ook aan deskundigheidsbevordering voor medewerkers en het cliëntsysteem. Ook is het mogelijk dat je supervisie of werkbegeleiding biedt aan psychologen en een psycholoog in opleiding (tot GZ-psycholoog). Je verzorgt psycho-educatie en denkt vanuit je vakgebied mee over vernieuwingen. Nadere invulling van de werkzaamheden kan in overleg en afhankelijk zijn van eigen affiniteiten.

Sterke vakgroep
Het gebruik van psychofarmaca in zorginstellingen is en wordt verder teruggedrongen, onder andere door de nieuwe Wet Zorg en Dwang. Het belang van een sterke vakgroep psychologie wordt dus steeds groter. Met het aantrekken van een nieuwe GZ-psycholoog wil Liberein de vakgroep psychologie versterken. De vakgroep bestaat uit een GZ-psycholoog en zes psychologen en vormt samen een gemotiveerd, leuk, enthousiast en proactief team.

Pak je ruimte!
De vakgroep wordt uitgenodigd om mee te denken over de visie en het beleid van Liberein. Liberein heeft de ambitie om de GZ-opleiding weer op te zetten, om zo een psycholoog te kunnen opleiden tot GZ-psycholoog. Met andere zorginstellingen in de regio wordt er gewerkt aan een speciale afdeling en regionaal consultatieteam voor mensen met dementie met zeer ernstig probleemgedrag. Hierin zou jij een grote rol kunnen spelen. Je hebt veel ruimte voor een aansturende rol binnen bepaalde aandachtsgebieden. Kortom: je werkzaamheden zijn gevarieerd en breed.

Wat breng je mee

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met ouderen.
  • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken.
  • Je bent op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen en je speelt een actieve rol bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk.
  • Je bent bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van onze vakgroep.
  • Je bent daadkrachtig en je kunt overtuigend optreden.
  • Kennis van belevingsgerichte zorg is een pré, affiniteit met de doelgroep ouderenzorg is een must.

Wat bieden wij
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 65, minimaal € 3.818,87 – maximaal € 5.752,21 bruto per maand.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Kosten hiervoor worden vergoed.

Nieuwsgierig? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Oelerich, GZ-psycholoog, tel. 06-14975570

Type Vacature
Intern nummer 2021-10
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline Oelerich, GZ-psycholoog, via telefoonnummer 06-14975570
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 29-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73285
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein