GZ-psycholoog Drenthe
's Heeren Loo Oost-Nederland

's Heeren Loo De Noorderbrug zoekt een GZ-psycholoog voor het extramurale onderdeel van behandeldienst Advisium. Je behandelt als GZ-psycholoog in het multidisciplinaire team cliënten in de chronische fase van het hersenletsel.

Waar ga je werken?
's Heeren Loo biedt hulp aan mensen met een beperking, van ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. De behandeldienst Advisium ondersteunt cliënten met de inzet van gedragswetenschappers en (para)medische zorg.
Binnen dit zorgaanbod zal jij grotendeels extramuraal werken binnen het behandelprogramma Hersenz. Het behandelprogramma Hersenz wordt landelijk aangeboden door 13 verschillende zorgaanbieders. In de drie noordelijke provincies biedt 's Heeren Loo De Noorderbrug deze behandeling. Het programma is bedoeld voor mensen in de chronische fase die de revalidatie van hun hersenletsel achter de rug hebben. Het is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven. De behandeling heeft zowel individuele als groepsonderdelen. In dit programma ben jij actief als regiebehandelaar.

Dit ga je doen.
Als GZ-psycholoog bij 's Heeren Loo De Noorderbrug ga je aan de slag in een uitdagende functie: je verzorgt intakes, voert regie over multidisciplinaire behandelingen en doet zelfstandig een aantal deelbehandelingen. Dit doe je vanuit een ontwikkelingsgerichte en systemische visie.
Als GZ-psycholoog begeleid, diagnosticeer en behandel (mediërend of individueel) je cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), neurologische ziektebeelden met bijkomende soms complexe problematiek. Je werkt niet alleen met cliënten, maar je werkt ook intensief samen met collega's in de multidisciplinaire teams (o.a. psychologen, vaktherapeuten en overige paramedici). Daarnaast onderhoud je contacten met familie en betrokkenen, als ook met externe behandelaren.

Samen met collega's (GZ-psychologen, psychologen, orthopedagogen, orthopedagogen-generalisten) vorm je de vakgroep gedragswetenschappers binnen De Noorderbrug. Binnen de vakgroep wordt samengewerkt aan kennis en expertise. Naast behandelinhoudelijke verantwoordelijkheden lever je een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan medewerkers binnen het multidisciplinaire team en adviseer en ondersteun je het cliëntsysteem.

Dit bieden wij
 • Een contract voor 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • Salariëring conform de cao-gehandicaptenzorg, FWG 65 (minimaal € 3.823,00 tot maximaal € 5.772,00 bruto per maand op basis van fulltime, 36 uur, dienstverband).
 • Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en de postmaster GZ-psycholoog.
 • Je hebt werkervaring als GZ-psycholoog.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug en kennis van neuropsychologie.
 • Jij bent een toegankelijke, communicatief vaardige collega die in staat is begeleiders en cliënten te motiveren en te stimuleren.
 • Je werkt graag systemisch en multidisciplinair, in de samenwerking ben je transparant, kritisch en in staat om te reflecteren.

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
Sollicitatieprocedure
We nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.

Voor inhoudelijk vragen over de functie kan je contact opnemen met Koen Kieneker, manager Advisium, op 06 30696705.

Voor overige vragen over werken bij 's Heeren Loo De Noorderbrug of de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Octavia Siertsema, medewerker recruitment, op 06 30705802.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Hoogeveen
Postcode 7902 AE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Psycholoog
Publicatiedatum 07-06-2022
Reageer voor 08-08-2022
Nummer 111515

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland