GZ-psycholoog FACT
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor ons FACT-team in Hengelo zijn wij op zoek naar een

GZ-PSYCHOLOOG

Onbepaalde tijd – minimaal 24 uur

Wie we zijn
Mediant is dé ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg! Jij als GZ-Psycholoog kan hier aan bijdragen.

Het FACT-team in Hengelo is onderdeel van ons circuit CoNNectum, Centrum voor sociale en neuropsychiatrie volwassenen en 60 plus. Wij werken in drie gespecialiseerde centra nauw met elkaar en ons netwerk samen.
Onze zorg, zowel basis als gespecialiseerde GGZ, bieden we vooral ambulant, maar ook als groepsbehandeling en klinisch aan. Wij genieten van successen die we behalen met cliënten en elkaar. We reflecteren op onze eigen bijdrage in het proces van de cliënt. Wij zijn trots op onze goede naam binnen ons regionale netwerk, waar we met de collega instellingen intensief en goed samenwerken. Onze collega’s hebben hier een nadrukkelijke rol in. We zoeken ook de samenwerking op met andere organisaties voor consultatie en diagnostiek en ontmoeten cliënten in de thuis-/woonsituatie.

Wat je gaat doen?

Als GZ-psycholoog pak je bij ons complexe vraagstukken op, waarover jij de regie voert. Je behandelt cliënten met uiteenlopende en zeer gevarieerde hulpvragen, zodat ze weer stabieler in het leven kunnen staan. Triages, intakes en diagnostiek zijn, evenals het opstellen van behandelplannen en de uitvoering daarvan, jouw dagelijkse werkzaamheden. Maar, waarom zou jij als GZ-Psycholoog, dat nu juist bij ons willen doen?

Omdat wij als team nauw en multidisciplinair met elkaar samenwerken en gericht zijn op het delen van kennis! Niet alleen naar elkaar, maar ook naar cliënten zijn we open en eerlijk. Kan iets niet, dan benoemen we dat en kijken we samen naar wat wél kan. Zo wordt de cliënt ook goed betrokken en actief ingezet in zijn eigen proces. We zijn trots op deze manieren van samenwerken, die we vorm geven vanuit betrokkenheid en het sámen willen doen. We lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren over een moeilijke casus, of om even uit te blazen als je een lastig gesprek hebt gehad. We vinden het belangrijk dat er ook tijd is om gewoon even te kletsen en te lachen!

Wat krijg je er voor terug?

 • Een inhoudelijk interessante en uitdagende baan bij het leukste team van Mediant!
 • Een team waarin je je thuis voelt, zodat je ook tot optimale resultaten kunt komen en waar gezamenlijk de caseload wordt gedragen.
 • Een gevarieerd takenpakket, waarbij we samen kijken naar hoe je het vorm en inhoud kunt geven, zonder te denken in hokjes.
 • Samenwerken met verschillende professionals met elk hun eigen expertise (Psychiater, VS, GZ psycholoog, SPV-en, ambulant verpleegkundigen enz.).
 • Bij Mediant hechten we veel waarde aan een lerende omgeving en goede opleidingsmogelijkheden. Maandelijks verzorgt Mediant een geaccrediteerde refereerbijeenkomst met een actueel thema. Interessant om te bezoeken!
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 (FWG 65 CAO GGZ).
 • Natuurlijk word je voorzien van alle hulpmiddelen om je functie goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop en mobiele telefoon

Jij hebt

 • De opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en een geldige BIG-registratie.
 • Kennis en ervaring op het gebied van FACT behandeling is een pré.
 • Gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.
 • Affiniteit met complexe vraagstukken.

Jij bent

 • Een proactief en ontwikkelingsgericht persoon.
 • Flexibel en creatief in je aanpak.
 • Makkelijk in contact, empathisch, verbindend.
 • Toegankelijk met een professionele afstand.
 • Analytisch en reflectief op eigen handelen.
 • Doortastend, gestructureerd.

 

Voel jij je uitgedaagd?
Dan maken wij graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met teammanager a.i. Marc ten Barge, 06-38311868 of 074-2563284.

Je kunt ook rechtstreeks reageren via de sollicitatiebutton.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 345
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 29-03-2023
Reageer voor 15-06-2023
Nummer 118925

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg