GZ-Psycholoog
Jarabee

Functieomschrijving

Ben jij die vakbekwame collega?

Jarabee jeugdzorg heeft als missie dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Wij zijn er voor gezinnen waarbij complexe vraagstukken de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Zij komen er zelf of met lichte ondersteuning niet uit. Met betrokken professionals, pleeggezinnen en in samenwerking met andere organisaties ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen in de gehele regio Twente om er sterker uit te komen.

Houd jij van afwisseling in je werk? Zie jij werken met een complexe doelgroep als een mooie uitdaging?  Aarzel dan niet en kom ons team versterken! In verband met vertrek van één van onze GZ-psychologen, zoeken wij zo snel mogelijk een vakbekwame collega.

GZ-psycholoog (24-32 uur)

Hier ga je werken:

Binnen Jarabee krijgen Gedragswetenschappers de mogelijkheid zich door te ontwikkelen tot GZ-psycholoog. Als GZ-psycholoog vervul je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van gedragswetenschappers en de verdere professionalisering van de organisatie. Je vernieuwt, verbetert en toetst de kwaliteit van hulpverlening op het gebied van (psycho-)diagnostiek en therapeutische behandelingen op wetenschappelijk niveau binnen Jarabee.

Je zal mogelijk daarnaast als Regiebehandelaar onderdeel worden van het team FACT-jeugd Twente.

Zo ziet je werk eruit:

 • Klik op de link voor een praktijkvoorbeeld bij Jarabee.
 • Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit of superviseert dit en analyseert de onderzoeksgegevens volgens de wettelijke en beroepsethische eisen;
 • Je ontwikkelt, op basis van vastgestelde richtlijnen en binnen de kaders van het hulpverleningstraject, therapeutische behandelingen en voert deze uit;
 • Je organiseert casuïstiekbespreking en individueel consult voor toetsing van individuele observatie/behandeling;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies inzake observatie-/behandeltrajecten;
 • Je signaleert discrepantie tussen geboden kwaliteit en gestelde kwaliteitseisen en onderneemt actie naar individuele hulpverlener, team of functiegroep en doet voorstellen tot verbetering aan het management;
 • Je ondersteunt en adviseert Gedragswetenschappers B (gevraagd of ongevraagd) met betrekking tot eigen expertisegebied;
 • Je draagt, binnen de vastgestelde kaders, zorg voor interne deskundigheidsbevordering;
 • Je adviseert management over het scholingsplan op individueel, team en/of organisatieniveau;
 • Je vertaalt relevante ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen die van invloed zijn op het behandelbeleid van Jarabee.

 

Functie eisen

Dit ben jij: 

 • Je hebt een relevante opleiding op WO-niveau richting psychologie, of orthopedagogiek incl. GZ registratie;
 • Je hebt kennis van ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je hebt kennis van relevantie interventies in relatie tot cliëntsysteem;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart;
 • Je hebt kennis van Projectmanagementtechnieken;

Inschaling

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een mooie, dynamische werkomgeving met een informele en collegiale sfeer. Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

 • een contract voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week; uren in overleg vast te stellen;
 • salariëring inschaling in schaal 12 (€ 3.568,98 tot en met € 5.616,78 op basis van fulltime dienstverband = 36 uur);
 • pensioenvoorziening bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bijzonderheden

Meer informatie en solliciteren

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Wij maken graag kennis met je. Stuur ons je CV en motivatiebrief vóór 6 juni 2020 via Zorgselect.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de procedure kun je informatie inwinnen bij het team P&O via telefoonnummer (074) 256 19 33. Voor meer informatie betreffende de vacature neem je contact op met Marian Oosterbroek, directeur/bestuurder via (074) 2561900.

 

Type Vacature
Organisatie Jarabee
Locatie Jarabee (diverse locaties)
Postcode 7555SJ
Stad Hengelo
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Jeugdhulpverlening
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 21-04-2020
Reageer voor 06-06-2020
Ingangsdatum 21-04-2020
Nummer 52646
Doorsturen Bekijk PDF

Jarabee

Jarabee is er voor jeugdigen van 0 tot 27 jaar en de mensen die belangrijk voor hen zijn. Als zij het zelf even niet redden, helpen wij bij lastige vragen over opgroeien en opvoeden. Met meer dan 400 betrokken jeugdzorgprofessionals en zo’n 500 pleeggezinnen staan we in Twente dag en nacht klaar. De regie over het eigen leven en de hulpverlening ligt bij de jeugdigen en hun opvoeders zelf. Hun vraag is ons vertrekpunt. Alles draait om het versterken van de eigen kracht en de omgang met elkaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Liefst in de eigen omgeving. Waar nodig treden we ook buiten de gebaande paden. Dat is de kracht van Jarabee: Jarabee versterkt!

Meer over Jarabee