GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Vanwege groei en ontwikkeling binnen ons Mobiel Consultatie en Behandel Team (MCBT) hebben wij een mooie vacature binnen een prettig en flexibel team. Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s in de functie van:

GZ-Psycholoog


uren in overleg

Wil jij deel uitmaken van ons team en met onze doelgroep aan de slag? Dan zoeken wij jou!

Wie we zijn


Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met circa 1.200 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!


Het MCBT is onderdeel van Mediant en wij werken, als multidisciplinair team, nauw samen met elkaar maar ook met de huisartsen, waar we in de praktijk aanwezig zijn. Niet alleen naar elkaar, maar ook naar cliënten zijn we open en eerlijk. Kan iets niet, dan benoemen we dat en kijken we samen naar wat wél kan. Ons team bestaat uit (GZ-)psychologen, SPV-en, verpleegkundig specialisten en een psychiater. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten, maar kan ook generalistisch werken.

Wat ga jij doen?

Het MCBT staat dus voor Mobiel, Consultatie en Behandel Team en dat is dan ook precies wat jij gaat doen. Mobiel omdat je op diverse locaties in heel Twente gaat werken, bij huisartsen, gezondheidscentra of op locaties van Mediant. Je geeft consultatie aan huisartsen, waarmee je hen op verschillende vlakken kunt ondersteunen en van advies kunt voorzien. Daarnaast behandel je patiënten, met diverse problematiek, in zowel de basis als de specialistische GGZ. Het aantal verwijzingen neemt toe, evenals de consultaties en dat maakt ons uniek en ons werk extra uitdagend! Als vanzelfsprekend vragen wij je ook mee te denken in het verder ontwikkelen van ons aanbod. Hierbij dagen we je uit om je creativiteit te laten zien! Zo hebben we Mediant Online al ontwikkeld; een volledig digitale behandeling en daar zijn we best trots op! Elk van onze medewerkers draagt bij vanuit zijn eigen vakgebied, waardoor van alle invalshoeken expertise wordt toegevoegd.

Wat krijg je ervoor terug

 • Werken in een professioneel, actief team, met leuke collega’s.
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en het opdoen van brede werkervaring.
 • Geaccrediteerde refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Korte lijnen met diverse zorgprofessionals.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 (FWG 65-cao GGZ).

Jij hebt

 • de opleiding GZ-psycholoog afgerond en een geldige BIG-registratie
 • enige ervaring in diagnostiek en behandeling binnen de psychiatrie
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • ondernemend, flexibel en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • doortastend en gestructureerd.

Zie jij deze vacature als een jas die bij jou past?

Dan maken we graag kennis met je!
Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Cindy Deppenbroek, teammanager, telefoonnummer 06-38311847. We plannen graag een moment om met elkaar in gesprek te gaan.


Voor inhoudelijke informatie over de invulling van de functie kun je contact opnemen met Hester Meijer, programmamanager en GZ-psycholoog, telefoonnummer 06-53800494/088-3736262.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik dan op de sollicitatiebutton.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Ben jíj diegene die ons team komt versterken?
Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 288
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115545

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg