GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wij zoeken voor het circuit Jeugd, team FACT Jeugd een

GZ-PSYCHOLOOG
24 uur

Wie zijn wij?

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?

FACT staat voor ‘Flexible Assertive Community Treatment’. Het is een vorm van laagdrempelig en flexibele psychische behandeling en begeleiding. De FACT Jeugdteams zijn er voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud met (ernstige) psychische problemen, problemen op school, ruzie thuis of problemen op het werk. Soms is er ook sprake van schulden en risicovol gedrag door gebruik van alcohol of drugs.

Op het gebied van behandeling en diagnostiek liggen er toenemende complexe vraagstukken, waar jij je als GZ-psycholoog samen met andere zorgprofessionals in vast mag bijten. Je voert deelbehandelingen uit bij cliënten op diverse gebieden, zoals cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling (EMDR of IE), afhankelijk van eigen expertise.

FACT Jeugd is momenteel volop in transitie. Er zijn veel ontwikkelingen en de komende periode zal nodig zijn om FACT Jeugd opnieuw te positioneren en visie op FACT Jeugd te vormen.

Jij hebt

 • de opleiding GZ-psycholoog afgerond en geldige BIG registratie
 • ervaring in het behandelen van jongeren met complexe problematiek
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek, doorzettings- en relativeringsvermogen.

 Jij bent

 • een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • ondernemend en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • analytisch. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Ruimte om te ontwikkelen en te ondernemen.
 • Deelname aan (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Salariëring is conform de cao GGZ.

Solliciteren
Dit kan via www.werkenbijmediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Dana Stel, manager bedrijfsvoering circuit Jeugd, telefoonnummer 06-51367325. 

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 68
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 11-10-2021
Reageer voor 29-11-2021
Nummer 68989

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg