GZ-psycholoog
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

GZ-psycholoog

en klaar voor een unieke veelzijdige werkplek?
Neem regie over jouw loopbaan en zoek contact met Mediant!

Je kunt namelijk aan de slag in een diverse en dynamische werksetting van Mediant bestaande uit ons circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie en het Mobiel Consultatie en Behandelteam (MCBT):
Het circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie is dé expert op het gebied van geestelijke gezondheidszorg voor ouderen en voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel in Twente. In drie gespecialiseerde centra wordt het totale spectrum aan onderzoek, diagnostiek en behandeling in de basis GGZ en gespecialiseerde GGZ geboden. Waar mogelijk zetten we ambulante behandeling en groepsbehandeling in en zo nodig vindt klinische opname plaats.

Het MCBT is een compact team, dat door een huisarts in de regio kan worden geraadpleegd voor intercollegiaal overleg, consult of kortdurende behandeling van zijn of haar patiënt. Dit mobiele team bestaat naast de GZ-psycholoog uit de disciplines psychiater, Verpleegkundig Specialist GGZ en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.

De cliëntenpopulatie is zeer divers, zowel wat betreft pathologie als leeftijd en je werkt in deze functie intensief samen met collega’s uit verschillende disciplines.  

 

Functie eisen

Goede match?
Dan ben jij een GZ-psycholoog, die als regiebehandelaar zowel zelfstandig als in teamverband vol energie werkt aan het bereiken van de optimale zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven van onze cliënten.
Daarvoor pionier je graag en ben je een ondernemend type. Ook houd je van het opbouwen van waardevolle relaties met onze cliënten, professionals en verwijzers.

 

Inschaling

Ons aanbod
Wij bieden een veelzijdige functie voor onbepaalde tijd in een compacte en zeer gezonde GGZ-instelling, met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Het aantal uren ligt tussen 20 en 36 uur per week en bepalen we samen.
De functie is ingeschaald in FWG 65 van CAO GGZ met een minimumsalaris van € 3.266 en een maximumsalaris van € 5.126 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met teammanager Rik ten Donkelaar of Joyce Peekel, programmamanager, beiden bereikbaar via tel.nr 053-4755 900 of teammanager MCBT Bert-Jan Bons via tel.nr. 053-4828531 of 06-23888892.

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 0509 FJR/jbr
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Rik ten Donkelaar of Joyce Peekel, beiden bereikbaar op tel.nr 053-4755 900 of Bert -Jan Bons op tel.nr. 053-4828531 of 06-23888892.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 25-03-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 06-05-2019
Nummer 44642
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg