GZ Psycholoog (met oriëntatie op diagnostiek)/ Basis Psycholoog/Orthopedagoog
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Bij Verslavingskliniek De Wending werk je met bijzondere mensen die kampen met een langdurige verslaving in combinatie met LVB en andere problematiek. Wil jij bijdragen aan een hoopvolle toekomst voor deze kwetsbare doelgroep? Ben je standvastig en weet je met jouw positiviteit en vindingrijkheid mee te werken aan het herstel van onze cliënten? We verwelkomen je graag.

* Heb jij interesse en wil je meer uren, reageer dan ook en we bespreken de mogelijkheden tijdens het sollicitatiegesprek.

Je verricht gerichte diagnostiek op verzoek van psychiater en/of behandelend psycholoog. Het kan gaan om intelligentie-onderzoek, (N)PO, onderzoek naar mogelijke AD(H)D of ASS enz.

Bij kliniek De Wending werken we in een multidisciplinair team, bestaande uit psychiaters, GZ- en basispsychologen, sociotherapeuten, vak-therapeuten  en maatschappelijk werkers. In onze verslavingsbehandeling en herstelbegeleiding hanteren we een programma met 4 fases. In fase 1 en 2 fungeert de psychiater als regiebehandelaar om verslavingen lichamelijk én geestelijk te behandelen. Vanaf fase 3 neemt de GZ-psycholoog het regiebehandelaarschap over. Als behandelmethode gebruiken we de Community Reinforcement Approach (CRA). Alle werkzaamheden verdelen we binnen ons psychologenteam van vier psychologen en twee GZ-psychologen, rekening houdend met ieders bekwaamheden.

Functie eisen

 • Dit ben jij Je hebt een afgeronde Master psychologie/pedagogiek evt. aangevuld met de opleiding tot GZ-psycholoog
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep: verslavingsproblematiek bij cliënten met LVB en psychiatrische- en/of forensische achtergrond
 • Je hebt kennis van de Community Reinforcement Approach (CRA)
 • Je wordt enthousiast van het werken met diagnostische instrumenten en ziet het als uitdaging om diagnostiek binnen de kliniek meer op de kaart te zetten.

Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

 • Een verantwoordelijke en betekenisvolle baan binnen een deskundig team collega’s
 • Een salaris conform CAO GGZ (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring) schaal 65 voor GZ Psycholoog min. € 3.760,= en max. € 5.734,= bruto per maand obv 36 uur per week en schaal 60 voor Basis psycholoog min. € 3.241,= en max. € 4.883,= bruto per maand obv 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Vakantietoeslag 8%
 • Deelname aan Pensioenfonds Zorg&Welzijn (PFZW)
 • 166 Verlofuren per jaar (op basis van full time dienstverband à 36 uur per week)
 • Levensfasebudget (LFB) voor duurzame inzetbaarheid

Bijzonderheden

Wil jij van betekenis zijn voor onze cliënten? Reageer dan op deze vacature via https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/gz-psycholoog-met-orientatie-op-diagnostiek-basis-psycholoogorthopedagoog-v174601  bij de button ‘Solliciteer direct’ onderaan deze pagina.De vacature staat open tot we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Heb je nog vragen, bel of mail dan naar Harrieneke Schuurman, GZ-psycholoog [email protected] of tel. 06-51648168. Heb je vragen over de procedure, dan kan je contact opnemen met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost) tel. 06-12407703 (bereikbaar op di/do/vr.morgen)

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Acquisitie nav deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Type Vacature
Intern nummer 80-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie De Wending GGZ kliniek voor verslavingsbehandeling en herstelbegeleiding te Ugchelen (bij Apeldoorn)
Postcode 7339GK
Stad Ugchelen
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij HarrienekeSchuurman (GZ Psycholoog) 06-51648168
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 14-02-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-04-2023
Nummer 115740

Leger des Heils regio Oost

De Wending is een GGZ-kliniek voor verslavingsbehandeling en herstelbegeleiding. De Wending richt zich erop mensen met LVB (in combinatie met verslaving en andere problemen) die al meerdere pogingen hebben gedaan om van de middelen af te komen meer grip op hun leven terug te laten krijgen. Dit zodat zij een andere levensstijl aan leren, die meer beloningen oplevert dan het gebruik van middelen en tevens dus ook minder schadelijk is dan het middelengebruik. Het ultieme doel is minder gebruik of helemaal stoppen zodat mensen weer een stabiele plek in de samenleving kunnen innemen.

Meer over Leger des Heils regio Oost