GZ Psycholoog Mindfit Achterhoek
Dimence Groep

Functieomschrijving

Wat doet Mindfit?
Mindfit, onderdel van de Dimence Groep, biedt zorg in de generalistische basis-ggz en wij lopen hierin voorop. Wij bieden onze diensten dichtbij onze klanten aan. En met dichtbij bedoelen we écht dichtbij: middenin de wijk of middenin het dorp. Vanuit 50 verschillende locaties in Overijsel, Gelderland en Utrecht. Wij helpen onze klanten hun psychische conditie te versterken met een eigentijdse en eigenwijze werkwijze. Klanten hebben zoveel mogelijk eigen regie in het behandelproces. De behandelaren op de locaties werken zelfsturend dat wil zeggen dat zij werkzaam zijn in een kring (team) en gezamenlijk resultaatafspraken overeenkomen met het management.

Wat ga je als GZ psycholoog doen?
Als GZ psycholoog in een zelfsturend team richt je je op het behandelen van klanten met psychische klachten. Samen met de klant breng je aan de hand van het KOP-schema de problematiek in kaart en bepaal je samen de focus van de behandeling. Internet hulpverlening is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Uiteraard draag je zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en verslaglegging. Als regiebehandelaar geef werk je samen met verschillende disciplines in het team en wordt er verantwoordelijkheid gedragen voor een juiste uitvoering van de behandeling. Daarnaast maken het geven van werkbegeleiding en supervisie deel uit van de functie. Met je team zorg je zelf voor nieuwe klanten. Je onderhoudt contacten met huisartsen, praktijkondersteuners, collega psychologen in de regio, ketenpartners etc. We vinden het belangrijk dat je binnen je functie actief bijdraagt aan de ontwikkeling en verdere vormgeving van Mindfit. Je stimuleert innovatie en het delen van kennis.

Kring Achterhoek
Mindfit kring Achterhoek zit gevestigd in het gezondheidscentrum van Groenlo, vlakbij het centrum en in een groene omgeving. We zijn een klein team bestaande uit drie GZ-psychologen en twee basispsychologen waarbij velen ervaring hebben opgedaan in zowel de sggz als bggz en een ieder van ons kennis heeft op een bepaald gebied. Zo heeft de één zijn kennis en kunde op het gebied van emdr uitgebreid en is een ander gespecialiseerd in autisme. Ook is er kennis over eetstoornissen, mindfulness, runningtherapie, ACT en weet iemand uit eigen ervaring hoe het is om een eigen praktijk te runnen.

Deze veelzijdigheid aan kennis vult elkaar goed aan in ons zelfsturende team. We zijn bevlogen, gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar zorgvuldigheid. We houden graag korte lijnen met verwijzers. We zijn volop in ontwikkeling, ook op teamniveau. We investeren in het verstevigen van de sterkten van ons team en blijven zicht houden op onze kwetsbaarheden. Practice what you preach en daarmee goede zelfzorg ook binnen het team is waar we voor staan.

We werken met online modules waar cliënten na hun sessie mee kunnen oefenen. Naast de reguliere behandeling houden we ons in het zelfsturende team bezig met een taak welke bij ons past, zoals PR, HRM of bestelling.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken (BIG-geregistreerde) Gezondheidszorg Psychologen of kandidaten in de afrondende fase van deze opleiding. Bij voorkeur heb je EMDR-1, ben je een ondernemend type die naast behandeling ook taken wil uitvoeren samen met collega’s op het gebied van bedrijfsvoering in een zelfsturende setting. Je past goed bij Mindfit als je: 

  • Graag met volwassenen werkt
  • Het leuk vindt om in een zelfsturend team te werken  
  • Goed en constructief kunt samenwerken
  • Alle voorkomende psychische klachten kunt behandelen
  • Ondernemend, flexibel en resultaatgericht bent
  • De beste kwaliteit wil leveren
  • Goed kunt netwerken
  • Wij zijn op zoek naar een inspirerende collega die achter onze behandelvisie staat en open staat voor de ideeën van andere collega’s. Ons motto daarbij is: gunnen, geven en delen!

Mindfit heeft veel te bieden!

Werken bij Mindfit betekent werken in een innovatieve en ondernemende organisatie. Daarbij geven we je ruimte om je werk in te vullen zoals jij dat zelf wilt, uiteraard in samenspraak met je collega’s. Je werkt minimaal 24 uur en je kunt meer uren overeenkomen tot maximaal 36 uur. Flexibel en of een avond werken behoort tot de mogelijkheden. Standplaats Groenlo. Je functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 65 conform de CAO-GGZ.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Neem dan contact op met Ellen Veld, adviseur HRM&D via telefoonnummer 0570-639579 of via e-mail, e.veld@dimencegroep.nl

Solliciteren kan via https://www.werkenbijmindfit.nl/vacature/gz-psycholoog-mindfit-achterhoek

 

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Mindfit kring Achterhoek
Postcode 7141 EL
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 31-01-2019
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 43357

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep