GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s bij de behandeling van kinderen en jongeren en loop jij warm voor generalistisch werken binnen de jeugd ggz? Kies dan voor ons circuit Jeugd! Wij zoeken een

GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist 

Uren in overleg

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met circa 1.200 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!

Circuit Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten of psychiatrische stoornissen én hun ouders. Wij bieden multidisciplinair onderzoek en behandeling aan. We leveren kwalitatief goede psychiatrische zorg, volgens landelijke richtlijnen. We werken binnen Jeugd generalistisch, waardoor jij je als regiebehandelaar op meerdere gebieden kunt verdiepen en ontwikkelen.

Wat ga jij doen?

Binnen afdeling Kinderen en Jongeren ga jij als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist aan het werk! Je pakt de behandelingen van het kind/jongere (jouw cliënt) op en hebt oog voor het hele systeem. Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist binnen het circuit Jeugd behandel je cliënten met uiteenlopende problematiek. Elk kind maakt een ontwikkeling door op weg naar volwassenheid. Hierbij spelen ouders, psychologische problemen, school en omstandigheden de belangrijkste rol. Er bestaat immers altijd een wisselwerking tussen cliënt en zijn/haar sociale omgeving. Het gezamenlijk doel met onze cliënten is dat zij, samen met de mensen om hen heen, binnen hun eigen mogelijkheden, optimaal functioneren. De eigen kracht van het kind/de jongere en het gezin staan centraal.

Je voert naast behandelingen ook intakes en diagnostiek uit voor kinderen en jongeren, je stelt begeleidings- en behandelplannen op en stemt deze af in het multidisciplinair behandelteam. Daarnaast heb je zicht op je caseload, die je structureel ook met andere behandelaren bespreekt. Per cliënt kijk je wat werkt!

Jij hebt

 • de opleiding GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist afgerond en een geldige BIG registratie
 • ervaring in het behandelen van complexe problematiek
 • ervaring met kinderen & jongeren is een pré.

Jij bent

 • makkelijk in contact, ongeacht met wie je in gesprek bent
 • in staat om informatie te bundelen en snel te analyseren
 • gestructureerd en creatief in je aanpak
 • alert op gedrag en hoe men op elkaar reageert
 • doortastend en actief
 • iemand die betrokken is bij cliënt en collega’s.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een prettige werkomgeving in een financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Leuke collega’s, die met jou goede zorg willen verlenen.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 (FWG 65 – cao GGZ).

Voel jij je uitgedaagd?

Dan maken we graag kennis!

En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds! We wisselen graag van gedachten over deze functie en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen met Dana Stel, bereikbaar op telefoonnummer 06-51367325.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 316
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dana Stel, telefoonnummer 06-51367325.
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 31-01-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117410

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg