GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist
Reggedok

Functieomschrijving

Reggedok is een organisatie waar bevlogen professionals met veel plezier werken. We werken met kleinschalige en multidisciplinaire teams en korte lijnen. Hierdoor kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten en ervaringen en kan er op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar worden samengewerkt. Dit faciliteren we met o.a. interne en externe scholingsmomenten, intervisie, supervisie, collegiaal overleg en natuurlijk leuke teamuitjes.

In verband met uitbreiding van ons behandelteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en ervaren GZ psycholoog / Orthopedagoog-Generalist. Samen met je collega's bied je diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. De hulpvragen zullen naar verwachting op allerlei gebieden liggen, zoals op het gebied van stemming, angst, ontwikkelingsstoornissen, trauma en dwang. Je stelt samen met de cliënt en zijn/haar ouders/verzorgers een behandelplan op en werkt aan de gestelde doelen, waarbij maatwerk leveren ons onderscheidend vermogen is. Daarnaast ben je ondersteunend aan de teams en help je ons het diagnostiek- en behandelaanbod en het beleid van de organisatie verder te ontwikkelen.

Dit alles doe je in een authentiek, bruisend en fris team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en waar verschillende disciplines samenwerken (ambulant gezinshulpverleners, systeemtherapeuten, GZ-psychologen, Pmt'ers, muziektherapeuten en si-consulenten).

Onze nieuwe collega wordt niet alleen geselecteerd op inhoudelijke competenties, maar juist op sociale competenties. Je bent daarom in de eerste plaats een persoon die open staat voor de medemens en je beschikt over het volgende competentieprofiel:

 • Nieuwsgierig
 • Passievol
 • Proactief
 • Tikkeltje bescheiden
 • Ondernemend / daadkrachtig
 • Sociaal vaardig / respectvol
 • Ruimdenkend / out of the box / creatief
 • Humor

Functie eisen

 • Je bent een geregistreerde GZ-psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist met minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbaar werkveld;
 • Je bent goed in staat om methodisch te werken en kan dit combineren met een persoonlijke benadering waarbij veel aandacht is voor de therapeutische relatie;
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden naar zowel cliënt, ouders, collega's als ketenpartners;
 • Je bent een teamplayer die graag multidisciplinair werkt, hebt humor en relativeringsvermogen;

Inschaling

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring en bedraagt maximaal €5.848,- per maand bij een werkweek van 36 uren (functiegroep 65).

Bijzonderheden

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast en pas je binnen het profiel, solliciteer dan door jouw motivatie en cv te sturen via Zorgselect. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature dan kun je contact opnemen met Lenny te Wierik via 06-53598839.

Na jouw reactie, laten wij binnen een week weten of we jou wel of niet uitnodigen voor een gesprek. De vacature blijft de komende tijd online, totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

Type Vacature
Organisatie Reggedok
Locatie Reggedok
Postcode 7461 DB
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 01-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 119681
Doorsturen Bekijk PDF

Reggedok

Reggedok is een christelijke zorgaanbieder die ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en aan het gezin. Wij helpen bij vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven. Het doel van onze ondersteuning is het versterken van de zelfredzaamheid en eigen kracht van individuen en gezinnen, zodat zij in de toekomst zelf met moeilijke situaties kunnen omgaan en problemen kunnen oplossen. Bij Reggedok vinden wij het belangrijk dat mensen hun eigen leven kunnen blijven leiden. Daarom bieden wij hulp die aansluit bij de leefwereld, een maatwerkvoorziening. Dat doen we door het bieden van diverse vormen van begeleiding (individueel, binnen het gezin en in groepsverband). Concreet kan Reggedok u helpen door middel van gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, opvang, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG), kamertraining en brusjesgroep

Meer over Reggedok