GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist
Ambiq

Functieomschrijving

De poli is volop in ontwikkeling en bouwt aan expertise op het gebied van traumabehandeling en behandeling van multicomplexe problematiek van de LVB doelgroep, Wil jij in dit leergierige multidisciplinaire team je expertise delen en onze cliënten van de beste behandeling op maat voorzien? Dan heeft Ambiq een uitdagende baan voor jou!

De poli biedt ambulante behandeling vanuit een multidisciplinair team. Als GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist heb jij binnen dit team een functie als behandelaar en diagnosticus. Ook deel je je expertise met het team  dat bestaat uit ambulant hulpverleners, systeemtherapeut, PMT, speltherapeut, beeldend therapeut en psychiater. Bij onze doelgroep volstaan standaardprotocollen op maat niet. Een aanpak op maat wordt altijd gemaakt en zijn veelal out of the box. Standaardprotocollen volstaan niet. 

De poli biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen gedrag en/of kinderen/jongeren die kampen met seksuele gedragsproblemen en/of trauma gerelateerde problemen en hechtingsproblematiek en ontwikkelt hierop specifieke expertise. De poli richt zich ook op behandelen en het voorkomen van problemen rondom seksualiteit en trauma waarbij behandeling van gehechtheidsproblematiek een onderdeel kan zijn.

Als je nieuwsgierig bent naar Ambiq als organisatie, neem dan eens een kijkje op www.ambiq.nl

Functie eisen

We zoeken jou! Jij bent een collega die denkt vanuit de cliënt en zijn/haar systeem, en de regie neemt in de behandeling van cliënten. Daarbij vind je het een uitdaging om een behandeling op maat te maken. Je bent in staat om vanuit een brede blik naar de problematiek te kijken, waarbij het systemische perspectief een belangrijk onderdeel is.  Je staat stevig in je schoenen en bent goed in staat om te reflecteren op je handelen en je kijkt positief naar uitdagingen en mogelijkheden.

Je bent een energieke teamspeler gericht op proces en resultaat. Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig, tactvol en je kunt goed luisteren, motiveren en overtuigen en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

Uiteraard ben je geregistreerd in het BIG-register. Het hebben van ervaring met en opgeleid zijn in CGT en EMDR behandeling is een pré. 

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq werkt volgens de volgende principes:

  • Systeemgericht
  • Oplossingsgericht
  • Competentiegericht
  • Vraaggericht

Pas jij hierbij? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature!

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 22-09-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 16-01-2021
Nummer 54881
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq