GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist (Ambulante Zorg)
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en justitie? Dan is dit misschien wel jouw functie!

 

De cliënten van Trajectum
Trajectum richt zich op cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking) waarvoor geen passend behandelaanbod is vanuit de GGZ of vanuit de gehandicaptenzorg.

De expertise van Trajectum
Trajectum’s expertise zit in het behandelen (en diagnosticeren) van cliënten met een LVB  met alle verscheidenheid aan problemen zoals cliënten zonder een LVB die ook kennen.  De problematiek is niet anders, de behandelfocus is niet anders. De behandelvorm en de behandelstijl is echter wel wezenlijk anders. Dat maakt het behandelen van cliënten met een LVB specialistisch. We passen aan, we sluiten aan en we stemmen af op hun LVB.  Dat vraagt kennis en kunde.  Onze werkwijze onderscheidt zich door onze systeemgerichte benadering. Het systeem kan een behandeling tot een succes maken. Het kan het ook bemoeilijken. Een systemische benadering is essentieel.

De Sector Ambulante Zorg
Sector Ambulante Zorg kent een grote verscheidenheid in het behandelaanbod: poliklinische zorg, FACT zorg, dagbehandeling en een FRT (forensisch resocialisatie team). Wij bieden onze behandeling aan vanuit Assen, Zwolle, Deventer, Zutphen en Enschede. Ons behandelaanbod is uitgebreid en gevarieerd omdat we maatwerk willen leveren. We werken niet met zorgpaden, maar we werken met programmarichtlijnen, veelal speciaal ontwikkeld voor onze doelgroep. Juist om tegemoet te komen aan de complexe op elkaar in werkende problematiek bij deze specifieke en complexe doelgroep. Cliënten kunnen via de huisarts of de reguliere GGZ verwezen worden, door VG-instellingen of door reclassering. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond.

Het aantrekkelijke van het werken bij SAZ Trajectum is dat je als (regie)behandelaar altijd samenwerkt met en onderdeel bent van je multidisciplinaire team.  

Daarnaast kun je op basis van je affiniteit en expertise voor een deel zelf bepalen waar en hoe jij het meest tot je recht komt. Zo ligt op een van onze poliklinieken het accent meer op diagnostiek en individuele behandeling en het bieden van consultatie. Een FACT team werkt meer outreachend en zet zich in om onze kwetsbare en crisisgevoelige cliënten te ondersteunen en dagbehandeling biedt intensievere behandeling waarbij het sociotherapeutisch milieu een belangrijke rol speelt.

Functie eisen

Heb jij affiniteit met onze cliëntengroep?  Schrik je niet van complexe casuïstiek?  En houd je van samenwerken in een multidisciplinair team? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een écht dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team bieden we je ook goede voorwaarden: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jou het beste uitkomt (minimaal 24 uur en maximaal 36 uur);
  • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.
  • Salariëring minimaal € 3.289,- en maximaal € 5.648,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van kwalificatie en ervaring. (cao gehandicaptenzorg, salariëring juni 2021);
  • 8 % vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bijzonderheden

Heb jij affiniteit met onze cliëntengroep?  Schrik je niet van complexe casuïstiek?  En houd je van samenwerken in een multidisciplinair team? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Is je interesse gewekt? Heb je aanvullende of specifieke vragen? Neem dan contact op met: Betto Bolt, manager behandelzaken Sector Ambulante Zorg, 06-53627431 

Om onze medewerkers te binden en te boeien, zetten we sterk in op persoonlijke en professionele ontwikkeling en hebben we oog voor je wensen en je ambities. Deskundigheidsbevordering is een vanzelfsprekendheid.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie in overleg / nader te bepalen
Postcode 80017KZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Betto Bolt, manager behandelzaken Sector Ambulante Zorg, 06-53627431
Functie(s) Gedragskundige
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 02-08-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70239

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum