GZ psycholoog/psychotherapeut
GGZON

Functieomschrijving

GGZON is een instelling voor ambulante psychiatrie en psychotherapie in Oldenzaal, bestaande uit een team Kind & Jeugd en een team Volwassenen. Er werken  ± 30 medewerkers.

GGZON is praktijkopleider van de GZ-opleiding, we leiden psychologen op in beide teams.

We werken in een klein en enthousiast team. De lijnen binnen de instelling zijn kort. De meeste behandelingen zijn multidisciplinair, waarbij cognitieve gedragstherapie of psychotherapie, sociaal psychiatrische begeleiding , vaktherapie en evt. farmacotherapie  kunnen worden ingezet, vanuit de visie dat voor iedere cliënt een passend individueel behandelplan gemaakt wordt. Ook werken we samen met behandelaren van K&J als het gaat om meerdere gezinsleden die in behandeling zijn en waarbij een systemische aanpak geïndiceerd is.

Functie informatie

We zijn  op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog en/of psychotherapeut die verantwoordelijk is voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van onze cliënten zowel binnen de basis-GGZ als gespecialiseerde GGZ.  Je bent hoofd- of medebehandelaar en maakt deel uit van een multidisciplinair team. levert  een bijdrage aan de kwaliteits- en beleidsontwikkeling binnen onze groeiende organisatie.  Je bent commercieel ingesteld.

Functie eisen

 

We zoeken een kandidaat die:

  • BIG geregistreerd is;
  • relevante werkervaring heeft;
  • deskundig is op het gebied van psychiatrische diagnostiek, behandeling en advisering bij cliënten met verschillende aandoeningen;
  • affiniteit heeft met werkbegeleiding aan GZ-psychologen i.o.;
  • affiniteit heeft met groepsbehandelingen;
  • zelfstandig kan werken, innovatief is, een visie heeft en in staat is om deze met het team verder te ontwikkelen;
  • met enthousiasme, tact en overtuigingskracht met cliënten , familieleden en het team kan werken en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • flexibel en stressbestendig is;
  • zakelijk is ingesteld.

Inschaling

GZ psycholoog FWG 65

Psychotherapeut FWG 70

Type Vacature
Organisatie GGZON
Locatie GGZON, in Oldenzaal
Postcode 7572ZV
Stad Oldenzaal
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Tanja de Jong, teamcoordinator
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 01-04-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43525
Doorsturen Bekijk PDF

GGZON

GGZON is een instelling voor psychiatrie en psychotherapie in Oldenzaal. Wij kunnen kortdurende behandelingen bieden, maar ook langdurige zorg en begeleiding. De enige beperking is dat we alleen ambulante zorg bieden. Wij behandelen vooral mensen uit de regio Twente, maar ook verwijzingen van buiten Twente zijn mogelijk. Diagnostiek en behandelingen worden gedaan door een multidisciplinair team. Binnen de instelling werken psychiaters, een klinisch psycholoog, psychotherapeuten, GZ-psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een gezondheidswetenschapper en een orthopedagoog. Wij behandelen kinderen en volwassenen.

Meer over GGZON