GZ-psycholoog
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken en professionele GZ-psycholoog die we zoeken?
Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als GZ-psycholoog te versterken!

Wat ga je precies doen?
Je bent verantwoordelijk voor (neuro)psychologisch onderzoek en de behandeling en begeleiding van bewoners. Je ondersteunt de verzorgende teams in het omgaan met onbegrepen gedrag, onder meer in de vorm van gedragsvisites, omgangsoverleggen en klinische lessen. Je draagt bij aan een passend woon- en leefklimaat. Daarnaast bied je begeleiding en/of ondersteuning aan familieleden (o.a. psycho-educatie).

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Bij voorkeur een registratie als GZ-psycholoog, maar basispsychologen met ervaring in de ouderenzorg worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren op de vacature;
  • Je hebt een positieve uitstraling, je weet jezelf zichtbaar te maken, beschikt over zelfreflectie en een gezonde dosis humor;
  • Je hebt kennis van neuropsychologie en psychogerontologie en ervaring met het werken in zowel een somatische als een psychogeriatrische setting;
  • Je kunt zelfstandig en in multidisciplinair verband werken, zowel intramuraal als extramuraal;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van mediatieve technieken en groepsdynamica;
  • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk) en weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar (vervanging zwangerschap en uitbreiding werkzaamheden) met uitzicht op een vast dienstverband. De functie van GZ-psycholoog is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 65 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Als GZ-psycholoog maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologie. De vakgroep psychologie bestaat uit 4 GZ-psychologen, 3 psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en 5 basispsychologen. Als psycholoog werk je nauw samen met andere disciplines. Je verricht je werkzaamheden vanuit standplaats Meppel. Vakgroep psychologie valt onder ECN - Expertise Centrum Noorderboog.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Judith Mittendorff, bereikbaar op telefoonnummer 06-83 17 76 76 of Renate van Doorn, bereikbaar op 06-82 30 94 86, beiden GZ-psycholoog.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/ .

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 01-12-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54757
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog