GZ-psycholoog traumabehandeling
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren bevlogen professional die regie kan nemen in de behandeling van cliënten met LVB, graag werkzaam is binnen een specialistisch, ambitieuze setting en ben je op zoek naar een lerende organistie? Dan heeft Ambiq een uitdagende baan voor jou!

Als GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist richt je je binnen de poli op het diagnosticeren en/of behandelen van (meervoudige) trauma gerelateerde problematiek, hechtingsproblematiek en seksuele gedragsproblematiek bij LVB-jeugdigen. Je komt te werken binnen een multidisciplinair team van GZ-psychologen/orthopedagoog-generalisten, systeemtherapeuten, PMT-/speltherapeuten en een psychiater, waarbij de betrokken disciplines staan voor een actieve samenwerking. Je draagt actief bij aan de verdere inhoudelijke ontwikkeling van deze expertise binnen de poli. 

De poli biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen gedrag en/of kinderen/jongeren die kampen met seksuele gedragsproblemen en/of trauma gerelateerde problemen en hechtingsproblematiek. De poli richt zich ook op behandelen en het voorkomen van problemen rondom seksualiteit en trauma waarbij behandeling van gehechtheidsproblematiek een onderdeel kan zijn.

Als je nieuwsgierig bent naar Ambiq als organisatie, neem dan eens een kijkje op www.ambiq.nl

Functie eisen

We zoeken jou! Jij bent een collega die denkt vanuit de cliënt en zijn/haar systeem, en de regie neemt in de behandeling van cliënten. Je staat stevig in je schoenen en je bent in staat om vanuit verschillende perspectieven tot oplossingen te komen. Je bent goed in staat om kritisch te reflecteren op je handelen en kijkt positief naar uitdagingen en mogelijkheden.

Je bent een energieke teamspeler gericht op proces en resultaat. Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig, tactvol en je kunt goed luisteren, motiveren en overtuigen en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

Uiteraard beschik je over een beroepsgericht universitair diploma (Orthopedagogiek/Psychologie) met aantekening diagnostiek en heb je affiniteit met en kennis van onze doelgroep. Voor de functie van GZ-psycholoog/ orthopedagoog-generalist ben je geregistreerd in het BIG-register en kun je (vanuit meervoudig trauma) EMDR en CGT bieden.

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq werkt volgens de volgende principes:

  • Systeemgericht
  • Oplossingsgericht
  • Competentiegericht
  • Vraaggericht

Pas jij hierbij? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature!

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 30-04-2020
Reageer voor 15-06-2020
Ingangsdatum 01-06-2020
Nummer 52034
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq