GZ-psycholoog Vrouwenbehandeling
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wij zoeken jou! Vind jij ons?

Werken op de verslavingsafdeling specifiek voor vrouwen kun jij als ambitieuze GZ-psycholoog je expertise inzetten, kwaliteit van zorg verbeteren en de regie te pakken.

 GZ- Psycholoog Vrouwenbehandeling Zutphen.

    (24-28 uur p/w)

Wij zijn trots, want onze verslavingsafdeling, specifiek voor vrouwen, is de enige in Nederland. Binnen Tactus heeft de klinische vrouwenbehandeling een stevige plek. Inhoudelijk blijven we in ontwikkeling, waardoor we durven beweren dat we een hoogwaardige behandeling kunnen bieden.

In deze functie:

 • Werk je met een enthousiast, multidisciplinair en eigenwijs team.
 • Is de behandeling inzicht gevend.
 • Is de setting waarin je werkt groepstherapeutisch.
 • Geef je individuele therapieën zoals EMDR.
 • Ben je in staat om diagnostiek te verzorgen.
 • Denk je overstijgend mee en heb je aandacht voor het team.

Los van alle eisen die vanuit de beroepscode gesteld worden, vinden wij het vooral belangrijk dat je een teamspeler bent.

 

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van bijbehorende diploma’s en registraties tot GZ-psycholoog.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met online behandelen en bent digitaal vaardig.
 • Je houdt de kennis bij door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie GGZ.
 • Tevens beschik je over goede non-verbale, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en relativeringsvermogen.

Dit bieden wij

De functie is conform de CAO-GGZ ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.439,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

 

En verder:

 

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Flexibele werktijden.
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Ben jij onze nieuwe collega

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 285
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Postcode 7204JN
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter van Dijk, manager, op telefoonnummer 06-10886251
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 11-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 52861
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg