GZ Psycholoog Zwolle
at.zorg

Functieomschrijving

at.zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basis zorg (GBGGZ) en specialistische zorg (SGGZ) aan kinderen, jeugd en jong volwassenen. at.zorg gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs, arbeid en zorg. We zijn een gedreven en innovatieve organisatie die staat voor outreachende, laagdrempelige, vraag gestuurde en kwalitatief goede zorg. Wij zoeken een gedreven GZ psycholoog voor omgeving Zwolle, die houdt van vrijheid en autonomie en graag meedenkt in het continu verbeteren van onze hulpverlening. Ben jij iemand die enthousiast wordt van het gezamenlijk, in een multidisciplinair team, tot een passende en op maat gerichte behandeling te komen? Dan is dit jouw nieuwe functie! Je werkzaamheden bestaan uit: • Het voeren van intakegesprekken, observatie, diagnostiek en/of indicatiestelling. • Het opstellen van een behandelplan in overleg met de cliënt en in afstemming met andere bij de behandeling betrokken disciplines. • Het uitvoeren van de behandeling, regie voeren op het behandelplan en het samenwerken met het multidisciplinaire team. • Het participeren in beleidsontwikkeling op het eigen vakgebied en organisatie.

Functie eisen

Functie-eisen: • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog met een BIG-registratie. • Je hebt ervaring binnen de ambulante psychiatrie. • Je hebt ervaring met het verrichten van psychologisch onderzoek zoals intelligentie-, persoonlijkheids- en sociaal/emotioneel onderzoek. • Je hebt bij voorkeur ervaring in het zelfstandig uitvoeren van complexe diagnostiek en behandeling. • Je bent collegiaal, flexibel, stressbestendig, daadkrachtig en oplossingsgericht. • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. • Affiniteit met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré.

Inschaling

De functie wordt afhankelijk van ervaring conform cao GGZ ingeschaald in FWG 65. Het aantal uren is in overleg tussen de 28 en 36 uur per week. Het liefst minimaal 32 uur.

Bijzonderheden

Vind je dat deze functie goed bij jou past en voldoe je aan bovenstaande eisen? Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv met een motivatie naar [email protected] Wil je eerst meer weten over de functie of over de organisatie dan kun je contact opnemen met locatiemanager Dianne Meijers, 06-518 590 15.

Type Vacature
Organisatie at.zorg
Locatie at.zorg Zwolle
Postcode 8032 JZ
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij Dianne Meijers 06-518 590 15
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 21-06-2022
Ingangsdatum 1 september
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 111901
Doorsturen Bekijk PDF

at.zorg

At.zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basis zorg (GBGGZ) en specialistische zorg (SGGZ) aan kinderen, jeugd en volwassenen en doen dit zowel individueel als in groepsverband. at groep Zorg gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs, arbeid en zorg. We zijn een gedreven en innovatieve organisatie die in deze tijd, waarin de overheid bezuinigt op het gebied van zorg, staat voor outreachende, laagdrempelige, vraaggestuurde en kwalitatief goede zorg.

Meer over at.zorg