Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie
ZGT

Functieomschrijving

De polikliniek cardiologie werkt als een multidisciplinair team over beide locaties. Het team bestaat uit 13 cardiologen en 20 hartfunctielaboranten met verschillende specialisaties (holter, echo, pacemaker en vaatkamer), verpleegkundig specialisten, ecg-laboranten en medisch secretaressen. Kernwaarden van de polikliniek cardiologie zijn gastvrijheid, professionaliteit, deskundigheid, excellentie, innovatief en proactief. Als hartfunctielaborant heb je onder andere de volgende taken:

  • Je houdt zelfstandig poliklinisch spreekuur voor patiënten die een echo-onderzoek ondergaan.
  • Je draagt zorg voor de digitale administratieve afwikkeling van zowel het spreekuur als de onderzoeksresultaten.
  • Je assisteert de cardioloog bij TEE, contrastecho’s en stressecho’s.
  • Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire samenwerking.
  • Je levert een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van de afdeling.
  • Je neemt actief deel aan echobesprekingen, afdelingsoverleggen en onderwijs.

Functie eisen

Je hebt een opleiding tot hartfunctielaborant met de specialisatie echocardiografie afgerond. Het is wenselijk dat je in het bezit bent van, of bereid bent tot het volgen van het EAFCI-certificaat. Wanneer je in het bezit bent van een diploma verpleegkundige, is dat een pré. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en bent enthousiast over technische aspecten binnen het vak. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling qua werktijden.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.453,= (50-0) en maximaal € 3.664,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 2 tot 6 maart.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-228
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martin Broekhof, unithoofd poli cardiologie en long geneeskunde, telefoonnummer 06 53 47 24 19, kan je meer informatie geven over deze vacature.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2020
Nummer 51400

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT