HBO-verpleegkundige | Regio Dinkelland-Tubbergen
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als HBO verpleegkundige binnen regio Dinkelland-Tubbergen speel jij hierin een belangrijke rol. Je krijgt iedere dag opnieuw de kans bij te dragen aan de kwaliteit van zorg voor onze cliënten in samenwerking met de zorgteams op verschillende type afdelingen (psychogeriatrie, somatiek en het verzorgingshuis). In deze veelzijdige functie :

 • ben je proactief richting de medewerkers op locatie in de implementatie van thema’s vanuit de expertgroepen van Zorggroep Sint Maarten. Denk hierbij aan medicatieveiligheid, persoonsgerichte zorg, incidentmeldingen, zorgtechnologie, onbegrepen gedrag en dementie.  
 • kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het aanbod VPT (volledig pakket thuis) of MPT (modulair pakket thuis).
 • is de verdeling tussen het meewerken in de zorgteams versus de coördinerende rol voor de focus op kwaliteit ongeveer 20/80% van je contracturen.
 • ben je in staat verbeterpunten en kwaliteiten van de teams en medewerkers te signaleren. Je kan op een natuurlijke en gelijkwaardige wijze hierop coachen.
 • ben je makkelijk benaderbaar voor vragen van de zorgteams, (complexe) casuïstiek en de verbindende schakel tussen teams, teamcoach en disciplines van het multidisciplinair team ten behoeve van het optimaliseren van de zorg aan cliënten van Zorggroep Sint Maarten.
 • adviseer je de teamcoach over zorginnovaties die het zorgproces rondom onze cliënten slimmer, efficiënter en makkelijker maken en helpt bij de implementatie hiervan binnen de regio.
 • ben je makkelijk benaderbaar voor vragen van de zorgteams en voor overleg over (complexe) casuïstiek.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor: 

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 •  Natuurlijk beschik je over een diploma HBO-V en ben je BIG-geregistreerd.
 •  Ervaring in de ouderenzorg is een pré.
 •  Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ouderenzorg.
 •  Je bent een daadkrachtig persoon en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Je hebt vernieuwende ideeën, kunt out of the box denken en weet de zorg nog slimmer te organiseren binnen de locatie.
 •  Je bent in staat veranderingen tot stand te brengen.
 •  Je staat klaar voor een ander en bent enthousiast.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT.  Het dienstverband wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Je functie is ingedeeld in FWG 50. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet/ laptop of cadeaubonnen kunt aanschaffen. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 29 april a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bertine Kamst via 06-22 44 30 93. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer DT-06
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Dinkelland/Tubbergen
Postcode 7591PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bertine Kamst, teamcoach 24 uurs zorg, via tel. nr. 06- 22 44 30 93.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 12-04-2021
Reageer voor 29-04-2021
Ingangsdatum 12-04-2021
Nummer 61692

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten