HBO-verpleegkundige crisis/detox (20 - 36 uur)
Tactus Verslavingszorg

Cliënten die in een crisis verkeren staan op een kwetsbaar punt in hun leven. De missie van jou en je collega’s in Enschede is om een veilige en professionele omgeving te bieden. Heb jij de passie die nodig is voor dit werk? Lees verder en solliciteer!

Bekijk de functie eisen op onze website.

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Klik op solliciteren voor meer informatie.
Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Raiffeisenstraat 40
Postcode 7514AM
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Publicatiedatum 11-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 72692

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg