HBO Verpleegkundige met overstijgende blik.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Vind jij het leuk om een spilfunctie te hebben binnen de teams en richting andere disciplines? Heb jij affiniteit met projectmatig werken, zowel binnen de locatie als regionaal? Ben jij in staat om op een proactieve wijze kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan? Dan past deze vacature bij jou!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Binnen de regio Hengelo is ruimte ontstaan voor een HBO verpleegkundige die van toegevoegde waarde is binnen de somatiek.

Regio:                                   Hengelo, locatie het Hof
Afdeling:                             Roershoek (somatiek)
Aantal uur per week:    in overleg, maar minimaal 24 uur

Bij TMZ worden HBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. Op locatie het Hof kijken wij uit naar een collega die wil samenwerken aan de verdere vormgeving van de teams en de zorgverlening. Een actieve werkhouding is te allen tijde gewenst waarbij je stevig in je schoenen staat en zorg verleent met een warm hart.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als HBO verpleegkundige werk jij voor 50% mee op de locatie, met name bij complexe vraagstukken. Jouw rol ligt daarbij voornamelijk op het gebied van afstemming en verbinden van de medische en verpleegkundige disciplines. Jij hebt oog voor zorgkwaliteit en het voortdurend verbeteren daarvan. De kwaliteit van leven van jouw cliënt verlies je daarbij nooit uit het oog. Jij hebt overzicht en bent aanspreekpunt voor jouw collega’s, cliënten, familie en andere zorgverleners. Het team bestaat uit professionals. Jouw coördinerende taken liggen vooral op het gebied van kwaliteit van zorg. Jij signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de leidinggevende.

Verbinden en overstijgen
Bij TMZ sta je als HBO verpleegkundige in het midden van het zorgproces. Jij bent de verbinder in de keten van zorg voor cliënten. Als HBO verpleegkundige werk je overstijgend en zorg je voor verbinding. Bijvoorbeeld het verbinden van aandachtsvelders, vakinhoudelijk handelen, zorginhoudelijk coachen van collega’s, ketenzorg stimuleren en integreren van kennis en wetenschap. Het organiseren of verbeteren van werkprocessen. Het analyseren van MIC meldingen en daar acties op zetten. Evalueren, bijstellen en borgen van werkprocessen etc. Werkplezier is belangrijk. Samenwerking, taak- en functiedifferentiatie dragen hieraan bij.

Organisatieniveau
Jij ziet het werk van de locatie in de context van TMZ. Ontwikkelingen in jouw vakgebied, ook waar het gaat om innovaties en vernieuwingen in de zorg, kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg nu en in de toekomst.

Op de hoogte blijven
Als professionele HBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 50 (€ 4061.27) bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma HBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

HBO verpleegkundigen weten hun rol te pakken. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen of wil jij meer weten over werken bij TMZ? Stuur een mail naar Recruitment via [email protected].
 • Wil jij een keer meelopen met een van de teams? Dat is mogelijk na de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we vanuit Recruitment contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en waar deze aansluiten bij onze mogelijkheden.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE180
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Het Hof, Hengelo
Postcode 7555 SL
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mariel Overbeek
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-05-2023
Reageer voor 31-07-2023
Ingangsdatum 03-05-2023
Nummer 119795

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)