Hé, vakantiewerker in de zorg!
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, vakantie(zorg)topper!
Heb je een momentje?

Als zorgprofessional in opleiding weet je dat werken in de zorg pittig kan zijn. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Wij werken echt samen in een open sfeer. Want dan ga je met plezier naar je werk en doe je op deze manier leuke praktijkervaring op.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Volg jij op dit moment een zorgopleiding en ben je op zoek naar een vakantiebaan, waarin je tegelijkertijd werkervaring op kunt doen? Dan ben je bij Marga Klompé aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar vakantie(zorg)toppers zoals jij. Voor de zomerperiode van 2022, en optioneel andere (school)vakanties voor alle locaties en onze wijkteams, zijn wij op zoek naar enthousiaste ondersteuning in de zorg voor onze bewoners en cliënten. 

Ben jij minimaal 17 jaar en volg jij op dit moment de opleiding; helpende (niv. 2), verzorgende IG (niv.3), verpleegkundige (niv4/5), geneeskundige, diëtiste/fysio of ergotherapie? Check! Dan kom jij aanmerking om deze vacature te vervullen! Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is! Zeker weten dat je daarna een koffer vol ervaring hebt, want ook na je vakantie ben je van harte welkom! #Bijbaan

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams.

We bieden je een ervaringsplek in de zorgsector bij één van onze locatie of thuiszorg regio’s. Een (werk)omgeving waarin je echt wat kunt betekenen voor een ander. Je ontvangt een mooi salaris. Je hebt mogelijk uitzicht op een #bijbaan en komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

Inschaling

Vakantiekracht zorg Marga Klompé 
• inschaling vind plaats o.b.v. inzetbaarheid, leerjaar en/of aftekenlijst bevoegd en bekwaam, hierbij kun je denke aan een bruto uurloon tussen de €10,85 en €12,52 exclusief een onregelmatigheidstoeslag. 
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• wil je na de vakantieperiode blijven werken wanneer jij beschikbaar bent? Dan bespreken we de mogelijkheden graag met jou.

Bijzonderheden

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82 00 59 70/ 06-51 76 08 62 of 06-51 13 16 69 telefonisch, via de app of per mail [email protected] 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan en boek alvast je vakantiewerk voor 2022. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande sollicitatiebutton. Tijdens het versturen van je sollicitatie kun je aangeven welke weken je beschikbaar bent, hoeveel uur en welke voorkeur van regio je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar de beste match voor jou is. 

Interessante vakantiebaan voor iemand die je kent? Stuur dan snel deze vacature door!

Type Vacature
Intern nummer 229
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Overig
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-12-2021
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 21-12-2021
Nummer 73970

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)