Helpende / flexmedewerker
Kleingeluk

Functieomschrijving

Aandacht voor de cliënt staat voorop. Door te luisteren naar de vraag achter de eerste vraag, kun je echt persoonlijke zorg bieden. Met ook hectische momenten en werkdruk, maar samen staan we sterk en zetten er elke dag met elkaar de schouders onder.‘ (Verzorgende IG bij KleinGeluk)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld.
Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (Bewoner KleinGeluk)

KleinGeluk is dé specialist ouderenzorg in Apeldoorn op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische zorg).

Wij richten onze focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten in het leven van de cliënten. KleinGeluk kiest voor gezondheidszorg met een positieve kijk op de oude dag. Wat kan een cliënt nog wel in plaats van niet.
Onze kleinschaligheid, positieve kijk, deskundigheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt maken het verschil.

KleinGeluk biedt op 7 locaties in Apeldoorn zorg & welzijn aan binnen het kwaliteitskader verpleeghuiszorg, waarvan 4 woonzorgcentra (intramurale zorg)
(De Matenhof, Sainte Marie, Avondzon en Veldhuis).

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Op zoek naar een afwisselende baan, waarin je graag zelf je werktijden en werkdagen wilt bepalen? Dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Voor de flexpool voor de woonzorglocaties zoeken wij gediplomeerde en flexibele Helpende (uren in overleg op jaarbasis).

Wat ga je doen?

In de functie van helpende flex ondersteun je de verschillende zorgteams op de woonzorg locaties en vang je tijdelijke personeelstekorten op.
De zorgteams hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet, bijvoorbeeld door ziekte/vakantie, zwangerschapsverlof en door pieken in het werkaanbod. Zij kunnen dan een voor tijdelijke ondersteuning een beroep doen op jou.

Als helpende assisteer en ondersteun je Verzorgende IG en Verpleegkundigen bij de verzorging/verpleging van psychogeriatrische cliënten. Op basis van de in het zorgplan gemaakte afspraken lever je de zorg. Je begeleidt de cliënten bij de ADL zorg (wassen, aan- en uitkleden kleden, eten/drinken en toiletgang). Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden.

Werken bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, helpende en woon assistent. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Mbo niveau 2 helpende Zorg en Welzijn (afgerond);
 • Kennis en ervaring van verpleeghuiszorg is een pré;
 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

Voor de functie van helpende is het een pré wanneer je in het bezit bent van het ROC certificaat medicatie toedienen/aanreiken.

Inschaling

 • Je ontvangt een parttime dienstverband voor de duur van 1 jaar, op basis van jaaruren (vast aantal afgesproken uren per jaar). Extra gewerkte uren worden uiteraard uitbetaald; Daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 25, CAO VVT (maximaal € 2.481,30 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Goede balans werk en privé;
 • Je kunt zelf bepalen wanneer (dagen & tijden) en hoeveel uur je wil werken;
 • Een mooie gelegenheid om werkervaring op te doen binnen verschillende  woonzorgcentra van KleinGeluk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Interesse?

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Je cv met begeleidende brief zien we graag tegemoet via de website.
Bij voldoende reacties sluiten we de vacature.

Voor informatie kan je contact opnemen met Brenda Ketting of Nilo Kholmy, medewerkers planning,  bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld.
Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Woonzorgcentrum Avondzon + Thuiszorg
Postcode 7331EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 31-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68579

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk