Helpende / woonzorgcentrum Sainte Marie
Kleingeluk

Functieomschrijving

Kleine dagelijkse geluksmomentjes staan bij ons voorop.
Met daarnaast tijd en aandacht voor de cliënt. Wil jij hier ook graag aan bijdragen?
Kom dan bij ons werken.

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. Zij is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Voor woonzorglocatie Sainte Marie zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s in de functie van helpende voor gemiddeld 20 uur per week (parttime).

Woonzorgcentrum Sainte Marie is gelegen in Apeldoorn-Zuid. Er is voor cliënten volop mogelijkheid om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen en genieten van de zon.

Wat ga je doen?

In de functie van helpende assisteer en ondersteun je Verzorgende IG en Verpleegkundigen bij de verzorging/verpleging van psychogeriatrische en somatische cliënten. Op basis van de in het zorgplan gemaakte afspraken lever je de zorg. Je begeleidt de cliënten bij de ADL zorg (wassen, aan- en uitkleden kleden, eten/drinken en toiletgang). Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden.

Je helpt de cliënten waar nodig is en kijkt naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. De cliënten kunnen zichzelf zijn en zelf kiezen.
In de functie van helpende bij KleinGeluk wil je van iedere dag de moeite waard maken voor de cliënten.

Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, welzijn en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

Opleiding

  • Mbo niveau 2 helpende Zorg en Welzijn (afgerond)

Ervaring

  • Kennis en ervaring van verpleeghuiszorg is een pré;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

Inschaling

  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor gemiddeld 20 uur per week (in overleg); Daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 25, CAO VVT (maximaal € 2.481,30 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Bijzonderheden

Ben je helemaal enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronald van Gerrevink, Stadsdeelmanager,  bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in-en extern uitgezet.
Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Sainte Marie
Postcode 7333NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 14-12-2020
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56542

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk