Helpende - Woovorm Schuilenburg C Raalte
De Parabool

Functieomschrijving

Locatie Schuilenburg in Raalte-Noord is een woonomgeving voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Schuilenburg is het toonbeeld van wonen, zorgen en leven in de toekomst en is een samenwerkingsverband tussen de Zorggroep Raalte, Stichting Wira en De Parabool. De Parabool zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Het team C ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking van verschillende leeftijden en met uiteenlopende begeleidingsvragen. De zelfredzaamheid varieert. We werken in een klein zelf organiserend team, dus veel vaste gezichten voor cliënten. Voor team C zijn we tijdelijk op zoek naar een gemotiveerde:  

HELPENDE

voor 15 uur per week

Wat ga je doen? 

 • Afhankelijk van de zorgvraag bied jij als helpende de bewoners ondersteuning in hun persoonlijk verzorging, het wassen en aankleden en verleen jij de basiszorg (ADL).
 • Je hebt aandacht en begrip voor de bewoners en daarmee straal je vertrouwen en rust uit.
 • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van onze bewoners.
 • Je biedt een luisterend oor en vindt het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden.
 • Je kunt je inleven in de situatie van de bewoners. Jouw oprechte interesse en glimlach zorgen voor een fijne, vertrouwde sfeer!

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt een relevante zorgopleiding MBO niveau 2 Helpende.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan met volwassen met een verstandelijke beperking.
 • Je kunt samenwerken in een team.
 • Je bent flexibel beschikbaar.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B.

Wat bieden we je? 

 • Een contract bij de Parabool voor de periode 1 september tot en met 31 december 2020 voor 15 uur verdeeld over 3 dagen per week. De diensten zijn van 8:00-13:00 uur.
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen.
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25, max. € 2495,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer weten? 

Neem contact op met collega’s van team C via telefoon 0572-760106. 

Reageren? 

Past dit profiel bij jou, wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie met cv uiterlijk 14 augustus 2020 via de sollicitatiebutton.  De gesprekken vinden plaats op vrijdag 21 augustus 2020.

Voor deze vacature wordt zowel in- als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten van De Parabool voor.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Schuilenburg C Raalte
Postcode 8103 RB
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met collega’s van team C via telefoon 0572-760106.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 06-07-2020
Reageer voor 15-08-2020
Ingangsdatum 06-07-2020
Nummer 53682
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool