Helpende + (Diessenplas)
Carinova

Werken in Holten als Helpende + op locatie Diessenplas

In de regio Salland heeft Carinova 10 intramurale locaties. Eén van deze locaties ligt op de Sallandse Heuvelrug in de wijk ‘De Haar’ midden in Holten. Dit is woonzorglocatie Diessenplas. Deze locatie heeft 73 appartementen en daarnaast ook een kleinschalige woonvorm. 

De teams binnen de locatie Diessenplas zijn zelfstandige en gemotiveerde teams met veel variatie in leeftijd en opleidingsniveau. Collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit van zorg vinden wij erg belangrijk. Wij dragen zorg voor cliënten met verschillende zorgprofielen (vroegere ZZP 4, 5 of 6). Daarnaast leveren wij extramurale zorg. Dit maakt het een afwisselende baan waarbij flexibiliteit een pre is

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!

 • Inschaling in FWG 25 van de cao VVT (max. € 2.481,30 per maand bij een fulltime dienstverband)

 • Een aanstelling is voor onbepaalde tijd

 • Een zeer actieve personeelsvereniging

 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn

 • Ben jij bekwaam in en bevoegd tot het toedienen van medicatie? Dan is dat een pluspunt!

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je werkt graag samen met collega’s

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

 

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie in team 3? Dan kan je telefonisch contact opnemen met Ronieke Fokkink via 06-51284269.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt op het telefoonnummer: 0570-518379. Of stuur een e-mailbericht naar: matchpunt@carinova.nl.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij op het nummer: 06-1276097

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woon- en Zorglocatie Diessenplas (verpleegunit PG)
Postcode 7451 DG
Stad Holten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 04-06-2020
Reageer voor 04-09-2020
Ingangsdatum 04-06-2020
Nummer 53183
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova