Helpende, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind je het leuk om verzorgende taken te verrichten gericht op dagbesteding of ADL?
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 • Ben jij flexibel en heb je zin in een fijn team met collega’s?

Dan zouden we jou graag willen uitnodigen voor een gesprek ter kennismaking.

Je komt als Helpende te werken op onze locatie ’t Gerbrand. Een mooi en nieuw pand in Hengelo waar we zowel PG als Somatische afdelingen hebben. We zoeken hier ter uitbreiding van al onze teams een collega die ervaring heeft met beide zorgvragen en flexibel inzetbaar is. Op de begane grond hebben wij een afdeling Somatiek, en de 2e, 3e en 4e verdieping zijn gericht op PG. Wanneer jij affiniteit hebt met PG cliënten is dit erg fijn.

Als helpende ben jij voor twee afdelingen op één verdieping verantwoordelijk voor het verlenen van hulp aan jouw collega’s en de cliënten.

Wie ben jij

 • Je beschikt over het diploma Helpende op niveau 2
 • Je vindt het leuk om op een PG afdeling te werken (en eventueel op Somatiek)
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je assisteert graag bij de daginvulling, verzorging, ADL en het koken
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en er zijn ook veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25; maximaal € 2.555,74 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.    

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 22-09-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71841

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland