Helpende 2+ - PG
Careaz

Functieomschrijving

Bijdragen aan een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen, dat is waar Careaz voor staat. Maar hoe doen we dat? Ieder mens is uniek. Het beleven van geluk draagt bij aan een positieve gezondheid, maar wat de een gelukkig maakt, maakt de ander wellicht niet gelukkig. ‘Zorg persoonlijk maken’ is de belangrijkste opdracht van Careaz en de zoektocht naar persoonlijk geluk is waar Careaz een uitdaging ziet. Hiervoor gaan we in gesprek met de cliënt, de familie, de mantelzorger, zorgprofessionals en natuurlijk collega’s. ‘Oprechte aandachtige betrokkenheid’ en ‘samen de zorg delen’ zijn de meest belangrijke uitgangspunten.

Hebben we nog steeds je aandacht? Grote kans dat ook jij dan het Careaz-gen in je hebt. Lees gauw verder:

Wat ga je doen als helpende 2+?
Je komt te werken in een hecht team waarin oog is voor jouw werkplezier. Het team bestaat doorgaans uit 10-15 medewerkers, bestaande uit: helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit zorgverlening voor en begeleiding van bewoners waarbij je zoveel als mogelijk rekening houd met de zelfredzaamheid en eigen regie van de individuele bewoner. Ook heb je een belangrijke signalerende rol. In principe werk je altijd samen met een collega waardoor je voldoende ruimte hebt voor aandacht voor de bewoner(s).

Wie zijn wij?
Wij zijn een relatief kleine zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek, bestaande uit circa 700 medewerkers. We leveren thuiszorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De woonzorgcentra en verpleeghuiszorg zijn gevestigd in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Binnen onze organisatie heerst een open en prettige sfeer. Kenmerkend: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Wij kennen elkaar.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding helpende zorg en welzijn afgerond en aanvullend het keuzedeel medicatietoediening / medicatieveiligheid.
 • Ervaring/affiniteit met het vakgebied is een pré.
 • Je bent tactvol, flexibel, collegiaal, opmerkzaam, zelfstandig, kan prioriteiten stellen en vraaggericht werken.
 • Je draagt gemotiveerd bij aan het persoonlijk maken van de zorg voor de cliënt.

Inschaling

 • Mogelijkheid om via Careaz het keuzedeel medicatietoediening / medicatieveiligheid te volgen (4 dagdelen);
 • Contracturen voor 20 uur per week;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris aangevuld;
 • Een vakantietoelage van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een onregelmatigheidstoeslag;
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster door middel van digitaal zelfroosteren, uiteraard in afstemming met je collega's;
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Solliciteren
Zie jij jezelf in gedachten al werken bij Careaz? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Gelieve de voorkeur het aantal te werken uren per week te vermelden in de motivatiebrief.

Type Vacature
Intern nummer v19.0090
Organisatie Careaz
Locatie Careaz in Lichtenvoorde
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 30-11-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 11-11-2019
Nummer 49482

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz