Helpende bij Careflex
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Wil jij verschillende werkplekken binnen Carintreggeland leren kennen?
 • Lijkt het jou leuk om tijdelijk teams te ondersteunen?

Kom dan Waardevol werken bij Careflex!

Careflex is het interne detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Je komt te werken in het team van Careflex. Dit zijn ongeveer 80 Careflex collega’s die verspreid op verschillende werkplekken binnen Carintreggeland werken. Je gaat een team tijdelijk ondersteunen voor minimaal 3 maanden. Deze tijdelijke werkplek stemmen we altijd met je af. We gaan met jou in gesprek over waar je graag wilt werken, welke locaties en welke doelgroepen. Als Helpende ga je een team ondersteunen met het helpen wassen en aankleden van clienten. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Je biedt de helpende hand aan je collega zorgprofessionals. Je bent iemand die graag samenwerkt en je overlegt graag met een collega.  Heb je een late dienst dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles is een gemoedelijke sfeer.
Samen bespreken we je beschikbaarheid, welke diensten sluiten aan bij jouw werk- en prive balans. Een team waar je tijdelijk gaat ondersteunen, houdt hier altijd rekening mee.  

Hoe gaat het in zijn werk?
De intercedenten begeleiden jou tijdens de verschillende detacheringsopdrachten. We gaan in overleg wat je graag wilt, wat je wilt ervaren en waar jouw kwaliteiten liggen. Aan de hand daarvan vinden we de passende detacheringsplek voor jou.
Je gaat altijd eerst kennismaken met het team en als jullie allebei positief zijn, ga je hier aan de slag. We houden contact met elkaar gedurende de opdracht en ondersteunen je waar nodig. Minimaal 6 weken voor de opdracht eindigt, overleggen we over een eventuele verlenging of over de volgende opdracht. Alles gaat in overleg met jou!

Wie ben jij

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Helpende/doktersassistent
 • Je wilt graag ervaringen opdoen op verschillende werkplekken
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Je vindt het leuk om veel collega’s binnen Carintreggeland te leren kennen

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden
 • Goede begeleiding tijdens je opdrachten
 • Een vast contract met vaste uren die je wilt
 • De mogelijkheid om te werken met meer structuur in je werkweek
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland.
 • Beloning volgens CAO VVT, Helpende FWG 25 maximaal € 2.717,96 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over Careflex, de mogelijkheden en/of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] of neem telefonisch contact op door te bellen naar 088- 3677676.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119743

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland