HELPENDE
Liberein

Hart voor de zorg in het hart van Enschede?

Onze locatie De Eschpoort staat in het hart van Enschede aan de Boulevard. Hier wonen 97 mensen met psychogeriatrische en somatische aandoeningen verspreid over verschillende verpleegafdelingen. Daarnaast heeft deze locatie 77 verzorgingshuis-appartementen en 132 appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. Voor verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar Helpendenalle uren (3-36 uur) is bespreekbaar. 

 • Warmelo (PG)
 • Westerflier (somatiek)
 • Team 2 (woonzorg) 

Heb jij behoefte aan afwisseling en wil je zowel somatiek, PG als het verzorgingshuis leren kennen? Dat kan! Je kan ook op verschillende afdelingen binnen locatie De Eschpoort ingezet worden.

Pak je ruimte! 
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Onderdeel van jouw functie is het ondersteunen van cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het begeleiden bij (re)activerende activiteiten.

Binnen Liberein heb je als Assistent Welzijn & Zorg bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van Verzorgende IG. 

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende niveau 2 of Maatschappelijke Zorg met keuzedeel verpleegtechnische handelingen niveau 3/4  en hebt relevante (stage)ervaring;
 • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging; 
 • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 25) maximaal € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
 • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Marjan Elbert of Irma Smellink, Teamleiders Zorg, tel. 053-4826688. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Intern nummer 2022-73
Organisatie Liberein
Locatie De Eschpoort
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marjan Elbert of Irma Smellink, Teamleiders Zorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 28-10-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115019

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein