Helpende nachtdienst, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij Helpende, en niet bang in het donker?
 • Vind je het prettig om langere diensten te werken?
 • En vind jij het fijn om een ondersteunende rol te hebben?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als Helpende te werken in het team Nachtzorg bij de locatie St. Elisabeth te Delden. Onze bewoners hebben onze zorg nodig, omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen.  Wij leveren 24-uurs zorg.  In de nachtdienst lever jij samen met je collega passende zorg voor cliënten waarvan je van te voren al weet dat een zorgmoment in de late avond/nacht vereist is. Natuurlijk komen er ook veel ongeplande zorgvragen op je af. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de bewoner te kunnen zijn. Je bent als Helpende ondersteunend werkzaam in de nachten met onze Verzorgende of Verpleegkundige.

Onze nachtdiensten zijn over 6 PG woningen en 3 somatische afdelingen binnen het St. Elisabeth.

We hebben bereikbaarheidsdiensten voor extra ondersteuning indien dit nodig en gewenst is.
De nachtdiensten zijn van 23.00 uur tot 07.00 uur. De ADL diensten worden in de ochtend opgevangen door je collega’s van de ochtenddienst.
Ook bestaat er een mogelijkheid om een dagdienst te werken per week, wanneer dit voor jou prettiger is. Dagdiensten kunnen zijn: 07:30 uur tot 13.00 uur of avond 15:30 uur  tot 21:30 uur. Dit is allemaal bespreekbaar.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende
 • Je hebt werkervaring als Helpende
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden en werklocaties
 • Je bent daadkrachtig

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25 maximaal € 2.717,96 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 120095

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland