Helpende nachtzorg Dr. Jenny (Dinxperlo), 16-24 uur per week
Careaz

Functieomschrijving

Rust op de weg, minder telefoontjes, tijd om de administratie bij te werken en het vooruitzicht hebben om je bed in te duiken als het leven langzaam weer op gang komt. Dat is waarom jij als Helpende plus graag in de nacht werkt. Ook houd je van de afwisseling in zorgvragen die je ’s nachts van ouderen krijgt. Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Voor onze locatie Dr. Jenny in Dinxperlo zijn wij op zoek naar een collega Helpende plus voor de nachtzorg.

Je draagt ’s nachts samen met 3 andere collega’s verantwoording voor alle bewoners van onze locatie Dr. Jenny. Daarbij werk je altijd samen met een Verzorgende IG. Doorgaans werk je twee of drie nachten (achter elkaar) per week. We bieden jou een contract voor minimaal 16 uur per week, maar wil je graag 20 of 24 uur werken? Dat is ook mogelijk! Je rooster maak je zelf, in afstemming met je directe collega’s.

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je bent tijdens de nacht op jouw best;
• je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
• je voelt goed aan wat een ander nodig heeft en weet wanneer inzet van collega’s nodig is;
• je werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken
• je bent betrouwbaar, tactvol en hulpvaardig;
• je bent gediplomeerd helpende zorg en welzijn en hebt de aanvullende module medicatietoediening en –veiligheid behaald.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature!

Inschaling

• Direct een vast contract voor 16-24 uur per week (uren in overleg bespreekbaar).
• Een salaris (FWG 25), onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.
• Mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer dan via onze website: vacature helpende nachtzorg
Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of hr@careaz.nl.

Type Vacature
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 17-11-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 72936
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz