Helpende Plus - Kleinschalig Wonen locatie Juliana
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Juliana is een kleinschalig woonzorgcentrum en bevindt zich in het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving. De locatie is specifiek ingericht en gebouwd voor cliënten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leef cirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een Helpende Plus voor locatie Juliana.

Wat ga je doen?

Als helpende (plus) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze bewoners in een prettige en vertrouwde omgeving kunnen wonen. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van de cliënten (ADL-zorg) volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Onder leiding van de verzorgende IG of verpleegkundige verstrek je tevens medicatie volgens de geldende richtlijnen.

De zorgteams van locatie Juliana worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, Verzorgende IG, helpende (plus) en woonassistenten. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal € 2.717,16 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.
 • Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’.

Neem voor meer informatie contact op met Joke Diekmann (Locatiemanager Juliana), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie KSW Juliana
Postcode 7314 BD
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111638
Doorsturen Bekijk PDF