Helpende (plus) - Ouderenzorg Zwolle - parttime
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben.
Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van helpende(+) bij Driezorg!

Werken als helpende (plus)
Wat heb jij een mooi vak! Je bent er voor onze bewoners en daar zijn we erg blij mee.
Samen met je collega’s richt je je op de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL). Je houdt je daarnaast bezig met huishoudelijke werkzaamheden en eventuele lichamelijke verzorging. Heb je het certificaat helpende plus? Dan mag je een aantal extra verzorgende handelingen verrichten.
Jij weet wat de bewoner(s) nodig hebben en werkt nauw samen met onder andere de verzorgenden IG. Je bent alert op eventuele veranderingen en hebt het welzijn van de bewoner voorop staan.

We zoeken zoeken zowel voor onze woonzorgcentra helpende, maar ook voor onze Driezorgwoningen. Dit zijn aanleunwoningen. Je hoeft bij ons dus niet door heel Zwolle te rijden, maar hebt wel de afwisseling van de wijkzorg!

Herken jij je in het volgende?
Je hebt een afgeronde opleiding helpende zorg of helpende zorg en welzijn. Dit kan aangevuld zijn met het certificaat helpende plus. Je hebt affiniteit met ouderen die dementerend zijn en je bent ze graag behulpzaam. Huishoudelijke werkzaamheden vind je geen probleem. Jij vindt het vooral belangrijk dat de bewoner een prettig leven heeft.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 1.808,83 en maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 25 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een contract voor 18-24 uur per week. Liever meer of minder uren? Laat het weten!
  • een contract voor onbepaalde tijd als dit jouw voorkeur heeft. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking.
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van? 
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op.
Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via i.brinkhof@driezorg.nl. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie.

Voldoe je (bijna) aan de eisen? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!
Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

De werving van zorgprofessionals bij Driezorg verzorgen wij zelf. Wij hebben geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen en stellen zelfstandig aanbieden van kandidaten niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of i.brinkhof@driezorg.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 22-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 22-11-2021
Nummer 73061
Doorsturen Bekijk PDF