Helpende plus / werken onder schooltijden
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s. Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,5. Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

Werken in de zorg én de zorg voor je kinderen combineren, dan kan bij KleinGeluk. Wij bieden hiervoor een “schooltijdenroute” aan: werken in de zorg onder schooltijden.
Wil jij zelf je kinderen van en naar school kunnen brengen en tegelijk ook nog onderdeel zijn van een fijn thuiszorg team? Juist om dié reden zijn wij op zoek naar collega’s met een helpende diploma die voornamelijk onder schooltijden komen werken in onze wijk!

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Een beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je start je dienst vanaf 08:30 / 09.00 uur uur op samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Het team wordt gevormd door een (wijk)verpleegkundige, verzorgende IG en helpende plus (zorgassistenten). Als zorgteam heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als zorgprofessional binnen het team een belangrijke rol in.

Als helpende plus (zorgassistent) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Jouw werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze cliënten in hun prettige en vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van de cliënten (ADL-zorg) volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Onder leiding van de verzorgende IG of verpleegkundige verstrek je tevens medicatie volgens de geldende richtlijnen. _Binnen de thuiszorg van KleinGeluk kun je je als Helpende Plus ook verder ontwikkelen. Ook is het mogelijk om de opleiding niveau 3 voor Verzorgende IG te volgen.
Kortom doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden!_

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar. Daarom werken we vanuit onze thuiszorgkantoren welke midden in de wijken in Apeldoorn zijn gesitueerd. Gezelligheid, humor en een fijne samenwerking vinden we belangrijk, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren collega om prettig mee samen te werken, die mee wil denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;
 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto, scooter/brommer of fiets).

Inschaling

 • Je ontvangt een parttime dienstverband, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 30 (helpende plus), CAO VVT (maximaal 2.798,67 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Een goede balans werk- en privé vinden wij erg belangrijk;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’. Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden en de thuiszorg, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118605

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk