Helpende Plus | Aanleunwoningen | 12-15 uur
Stichting Rosengaerde

De Functie

Als medewerker Helpende Plus vervul je een belangrijke rol in het leven van onze cliënten en bewoners. Je verleent dagelijkse verzorging en ondersteuning, afgestemd op de wensen van de cliënt.

Je verricht verschillende werkzaamheden zoals het aanreiken en toedienen van medicatie, uitvoeren van handelingen en het ondersteunen van Verzorgenden bij het leveren van zorg aan cliënten.

Je bent flexibel en integer en je hebt een collegiale instelling.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en kunt zelfstandig werken. Je beschikt over een diploma op het niveau van helpende niveau 2, aangevuld met het MBO-certificaat Helpende Plus. Ervaring in het vak- en werkgebied is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Heb je alleen een relevant diploma niveau 2 en wil je graag de stap maken naar Helpende Plus; dit kan via onze interne opleiding voor Helpende Plus.

Wij zoeken een medewerker die beschikt over goede contactuele vaardigheden, zodat je op een correcte manier de cliënten te woord kan staan, zowel direct als indirect. Je bent tevens klant- en resultaatgericht ingesteld.

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving die volop in ontwikkeling is. Het salaris is minimaal €2.139,72 en maximaal €2.798,67 conform de CAO VVT 2022 – 2023 (FGW 30). Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, een reiskostenregeling.

Daarnaast bouw je bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt opgebouwd. Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit.

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun eigen leven. De eigenheid en het eigenaarschap van de cliënt staat daarmee voor ons centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere ouder wordende mens binnen de gemeente Dalfsen, op eigen wijze zijn leven wil leiden. Onderweg in het ouder worden trekken wij samen op met onze cliënten en bewoners, diegene die voor hen belangrijk zijn en ons netwerk. We werken daarbij aan het realiseren van toekomstgerichte voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. De ontwikkeling van ons nieuwe verpleeghuis, te openen in 2024, is daarvan een mooi voorbeeld.

Om dit alles mogelijk te maken, werken we vanuit onze kernwaarden vertrouwen, bekwaam, mensgericht en samen.

Enthousiast? Mail jouw sollicitatiebrief en cv voor 1 april 2023 naar [email protected] Voor meer informatie neem je contact op met Jacqueline Roelofs (Teamregisseur) via 0529-431541.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 02-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118241
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde