Helpende (plus), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij de cliënt ondersteunen bij ADL-zorg?
 • Krijg jij energie van zowel de afdeling PG als somatiek?
 • Ben jij een luisterend oor voor onze cliënt ?

Ja? Leuk, wij komen graag met jou in contact!

Binnen onze locatie Titus Brandsmahof zijn mijn collega’s op zoek naar een spontane en leuke nieuwe collega die hun team komt versterken. Als helpende of helpende plus verzorg jij jouw cliënten niet alleen binnen de somatische afdeling, maar ook binnen de afdeling PG. Hiervan gaat jouw hart sneller kloppen. Want jij vindt de combinatie tussen deze twee doelgroepen interessant en leuk, toch?

Als helpende zal jij de bewoner ondersteunen bij de ADL zorg, gezellig een praatje met ze maken en het ontbijt/lunch verzorgen. En ben jij helpende plus, dan mag jij ook medicatie uitreiken en toedienen. Een leuke en verantwoordelijke baan, vind je niet?

Verder is het leuk om te weten dat jouw cliënten binnen deze locatie kleinschalig wonen in een groepje van zes bij elkaar per huiskamer. En doordat jij op twee afdelingen komt te werken, heb jij het geluk dat jij niet zes, maar twaalf van jouw cliënten mag verzorgen. En bied jij ook nog eens belevingsgerichte zorg, hoe leuk is dat!

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd helpende of helpende plus
 • Jouw opgedane kennis tijdens jouw studie, zet jij nu fijn in de praktijk in
 • Jij ben enthousiast en cliënten worden vrolijk van jouw positieve energie
 • Je biedt met heel veel liefde passende zorg die aansluit bij de belevingswereld van jouw cliënt
 • Jij kan ik stressvolle situaties als geen ander de rust bewaren

Je vindt bij ons

 • Een plek binnen een gezellig team dat staat te popelen om jou te verwelkomen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Uitdaging in jouw rol binnen de verschillende doelgroepen
 • Beloning volgens CAO VVT, helpende FWG 25 maximaal € 2.638,80, helpende plus FWG 30 maximaal € 2.717,16; bruto per maand o.b.v. 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115540

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland