Helpende Plus, Careflex, 8 - 28 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een diploma als helpende plus?
 • Wil jij verschillende werkplekken binnen Carintreggeland leren kennen?
 • Ben jij graag naast het verzorgen van cliënten iemand die eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoert?

Kom dan Waardevol werken bij de Careflex!

Careflex is het interne detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Je gaat een team tijdelijk ondersteunen voor minimaal drie maanden. Deze tijdelijke werkplek stemmen we altijd met jou af. We gaan met je in gesprek over waar jij graag wil werken, welke locaties en welke doelgroepen. Als helpende plus ga je een team ondersteunen met het wassen en aankleden van cliënten. Daarnaast doe je zelfstandig verpleegtechnische handelingen waar jij bekwaam en bevoegd voor bent. Jij biedt de helpende hand aan je collega zorgprofessionals. Je bent iemand die graag samenwerkt en graag in overleg gaat met een collega. Je signaleert veranderingen bij een cliënt en je onderneemt actie waar nodig.
Samen bespreken we je beschikbaarheid, welke diensten aansluiten bij jouw werk- en privébalans. Een team waar je tijdelijk gaat ondersteunen, houdt hier altijd rekening mee.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij komt te werken in het team van Careflex. Dit zijn ongeveer 80 Careflex collega’s die verspreid op verschillende werkplekken binnen Carintreggeland werken. De intercedenten begeleiden jou tijdens de verschillende detacheringsopdrachten. We gaan in overleg wat je graag wilt, wat je wilt ervaren en waar jouw kwaliteiten liggen. Aan de hand daarvan vinden we de passende detacheringsplek voor jou. We proberen jou altijd dichtbij jouw eigen woonplaats of zelfs in je woonplaats te detacheren.
Je gaat altijd eerst kennismaken met het team en als jullie allebei positief zijn, ga jij hier aan de slag. We houden contact met elkaar gedurende de opdracht en ondersteunen je waar nodig. Minimaal zes weken voor de opdracht eindigt, overleggen we over een eventuele verlenging of over de volgende opdracht. Alles gaat in overleg met jou!

Wie ben jij

 • Jij bent (bijna) gediplomeerd helpende plus
 • Je wilt graag zelfstandig werken en ervaring opdoen bij verschillende teams/locaties
 • Jij maakt makkelijk contact met cliënten en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Jij vindt het leuk om veel collega’s binnen Carintreggeland te leren kennen

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden
 • Goede begeleiding tijdens je opdrachten
 • Een vast contract met vaste uren
 • De mogelijkheid om te werken met meer structuur in je werkweek
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen bij verschillende teams en locaties
 • Beloning volgens CAO VVT, helpende plus FWG 30 maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over Careflex, de mogelijkheden en/of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] of neem telefonisch contact op door te bellen naar 088- 3677676.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Publicatiedatum 02-05-2023
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 119742

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland