Helpende Plus 16 uur in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij het fantastisch om mensen thuis te helpen?
 • Ben je contactueel goed onderlegd en vind je het fijn om écht contact met mensen te hebben?
 • Ben je besluitvaardig en enthousiast?

Kom dan werken als Helpende Plus in onze mooie wijk!

Ons gezellige team Scheepvaart in Hengelo zoekt een nieuwe collega. We hebben een team met 13 collega’s die het belangrijk vinden om voor elkaar klaar te staan. Wij houden ons aan afspraken en zien graag dat jij dat ook belangrijk vindt. In ons team mogen fouten gemaakt worden, waarbij we ook feedback geven aan elkaar. 
Onze wijk kenmerkt zich voornamelijk door ouderen, aan wie we zorg verlenen vanuit verschillende hulpvragen. We bieden zorg aan cliënten die somatische cliënten klachten hebben, als ook aan beginnend dementerenden en cliënten die palliatieve zorg vragen.

Het is een kleine en overzichtelijke wijk, het is daarom mogelijk om op de fiets je routes te doen! Een rijbewijs is dus niet eens noodzakelijk.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende Plus
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar
 • Je hebt de module ‘Medicatie toereiken’ behaald (bij voorkeur)
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en werkt ook graag met cliënten met somatische aandoeningen 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • En bovenal je bent zelfstandig en flexibel ingesteld!

Je vindt bij ons

 • Een fijne en zelfstandige route die jij als helpende plus mag lopen
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30. Maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol Leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol Werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente, hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109465

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland