Helpende Plus, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis? 
 • Weet jij de zorg rondom een client goed te regelen? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?  

Is jouw antwoord ja? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Enter Team 1 heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Ons werkgebied is overzichtelijk waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. Natuurlijk hebben we ook een dienstauto klaar staan.

Je gaat cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Als helpende plus binnen onze wijkverpleging help jij jouw cliënten bij de ADL taken zoals; wassen/douchen, aankleden, aantrekken van steunkousen, in/uit bed halen en verzorg je de maaltijden. Daarnaast ben jij bevoegd medicatie toe te dienen. Voor jouw cliënten ben jij onmisbaar en zij kijken dan ook uit naar jouw komst! Jij bent een luisterend oor voor jouw cliënten en maakt graag een praatje, hierdoor weet jij als geen ander passende zorg te bieden.

Als onze collega kom jij te werken in een fijn team van negentien collega’s. Ons team is heel divers en telt twee wijkverpleegkundigen, drie verpleegkundigen niveau 4, elf verzorgenden en drie leerlingen. Jouw team is een zelfsturend team vol collega’s die veel voor elkaar over hebben. Verder wordt er altijd gezocht naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Zo kan je rustig je werkdag doornemen en van elkaar leren. Op deze manier blijf je als team groeien en dat maakt het leuk en uitdagend.

En dan nu jouw diensten, want ook hier ben jij nieuwsgierig naar. Toch?

Jouw diensten zijn wisselend. Zo werk je ochtenddiensten van 7:00 tot 11:00 uur, dagdiensten van 7:00 tot 15:00 uur, een lange avonddienst van 15:00 tot 23:00 uur of een korte avonddienst van 18:00 tot 23:00 uur.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde helpende plus opleiding? 
 • Je kan goed zelfstandig werken?
 • Jij ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven? 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook richting jouw collega’s? 
 • Jij vindt  afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!? 
 • En bent in bezit van een rijbewijs ? 

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband voor 0 - 12 uur
 • Mogelijkheden om door te groeien naar een BBL niveau 3 of 4 opleiding
 • Een enthousiast en warm team vol professionele en gedreven collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 30 maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega Fernando Pascale op tel: 06-31112203 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Fernando Pascale tel: 06-31112203
Functie(s) Helpende Plus
Publicatiedatum 12-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119073

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland