Helpende Plus in de wijk, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij als Helpende Plus het liefst bij cliënten thuis zorg verlenen?
 • Werk jij graag zelfstandig en wil jij net een beetje extra uitdaging?
 • En tover jij het liefst een lach op het gezicht van onze cliënten?

Ja? Dan willen wij jou graag verwelkomen binnen ons team!

Voor onze wijkverpleging in Enter team 2 zijn wij op zoek naar een gediplomeerde Helpend Plus collega die ons leuke team komt versterken. Ik hoor je denken; "Wat is dit dan voor een team?". Hier neem ik je natuurlijk graag in mee.

Enter Team 2 heeft een gevarieerde cliënt samenstelling, waardoor geen dag hetzelfde is. Jouw werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Dit werkgebied is overzichtelijk, waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. Heerlijk toch? En mocht je het toch fijner vinden om met de auto jouw route te vervolgen, kan dat natuurlijk ook. Heb je zelf geen auto tot jouw beschikking? Geen probleem, we hebben eventueel ook een dienstauto voor je klaar staan. We werken samen in een team met fijne collega's. Onze personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We doen het met elkaar en zetten samen de schouders eronder om onze cliënten de beste zorg te bieden en met elkaar waardevol werken mogelijk te maken. We zoeken altijd naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de huidige tijd gebeurt dit vaak via beeldbellen met de iPad of we ontmoeten elkaar op ons wijk kantoor. Zo hebben we alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Op deze manier blijven we als team groeien. We besteden veel tijd aan onze nieuwe collega's, dat vinden we ontzettend belangrijk: een hartelijk ontvangst, een leuke en leerzame inwerkperiode om je goed wegwijs te maken en zorgen dat jij je ook thuis gaat voelen in ons team. Dat is waar wij voor gaan!

En dan de volgende vraag; "Hoe zien dan mijn taken eruit?". 

Als Helpende Plus ga je cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Jij zal onder andere persoonlijke verzorging en eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Daarnaast begeleid je cliënten en hun naasten bij de zorgsituatie. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, dit natuurlijk zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Hier sta je nooit alleen voor, want jij hebt namelijk nauw contact met jouw collega's die maar een belletje van jou verwijderd zijn!

Voor wat betreft jouw diensten. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden. Jouw diensten zullen dan ook afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op jou kunnen vertrouwen en jij speelt dan ook echt een belangrijke rol in hun leven!

Wie ben jij

 • Jij bent gediplomeerd Helpende Plus 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Jij beschikt over een rijbewijs 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • En bovenal je bent zelfstandig en flexibel ingesteld!  

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Een fijne en zelfstandige route die jij als helpende plus mag lopen 
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30, maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente, hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.
 

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marleen Schippers - Zwolsman tel: 0634354686
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109093

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland