Helpende Plus in de wijk, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Wil jij graag bij de cliënten thuis zorg verlenen?
Wil jij in deze bijzondere tijd het verschil maken voor de zorg?

Dan willen we jou heel graag in ons team!

Voor onze teams in de wijkverpleging in Goor zijn we op zoek naar gediplomeerde Helpende Plus collega! In de wijkzorg kom je bij de cliënten thuis zorg verlenen. Als Helpende Plus in de zorg zul je onder andere persoonlijke verzorging, eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren en je begeleidt de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden, je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!
Voor deze functie zoeken we meerdere personen ter aanvulling aan de teams. Deze functie is voor maximaal 20 uur per week, ook minder uren per week is bespreekbaar! Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en de cliënten.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Helpende Plus
  • Of je hebt een bejaarden/ziekenverzorgende diploma of Verzorgende C/D of vergelijkbare opleiding niveau 3
  • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
  • Je hebt lef en weet in lastige situaties deze te overzien en durft te beslissen
  • Je straalt rust uit en hebt geduld
  • En je houdt van de afwisseling van werkomgeving en diversiteit in zorgbehoeftes!

Je vindt bij ons

  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
  • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
  • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen

Bijzonderheden

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-113
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, wijkverpleging
Postcode 7471BR
Stad Goor
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marion Overveld m.overveld@carintreggeland.nl of Meike Cent m.cent@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 19-06-2020
Reageer voor 15-07-2020
Nummer 53131

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland