Helpende Plus nachtdiensten
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Onze locatie De Zonnekamp in Zelhem krijgt dit jaar een mooi, nieuw gebouw met 32 extra verpleegplekken voor ouderen met dementie. Dit wordt een fijne plek om te wonen én te werken middenin het groen. Een plek die, mede dankzij nieuwe technologie, ook een gevoel van vrijheid geeft. Hierdoor kan jij je als medewerker, meer concentreren op de zorg en de persoonlijke aandacht voor de bewoners. We hebben vacatures voor zowel de huidige als de nieuwe Zonnekamp.

Ben jij de helpende die bij voorkeur in de nacht werkt en zich hier wel in thuis voelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Als helpende geef je samen met je collega’s de benodigde basiszorg aan onze bewoners en ondersteun je bij het eten en drinken en in het welzijn van de bewoner.

Wie ben jij?
Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega's wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en toegankelijk. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continue wilt blijven ontwikkelen. Naast de nachtdiensten vragen we dat je in overleg ook op de dag en/of weekend ingepland kan worden.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Helpende (niveau 2) aangevuld met medicatie en insuline;
  • Je hebt een flexibele en positieve werkinstelling.

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 25, € 1.863,09 – 2.555,74). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MSKA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract.
Alle uren zijn bespreekbaar.

Voel jij je al thuis bij Markenheem?
Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06-86852647. Solliciteer via www.werkenbijmarkenheem.nl

Tot snel!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie De Zonnekamp, Zelhem
Postcode 7021ZX
Stad Zelhem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 22-02-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107104
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem