Helpende plus of verzorgende IG, 20 - 24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij het een uitdaging om aanspreekpunt te zijn voor verschillende partijen?
 • Heb jij jouw zaken altijd tot in de puntjes geregeld?
 • Ben jij enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van het werken binnen de afdeling PG?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie het Reggedal zijn wij op zoek naar een ervaren verzorgende IG. Als collega ligt er voor jou bij het Reggedal een hele mooie uitdaging! In jouw functie verzorgende IG ondersteun jij jouw cliënten bij alle voorkomende taken, waaronder natuurlijk de ADL zorg en het welzijn. En uiteraard komen hiernaast ook voor jou de verpleegtechnische handelingen aan bod, waarvoor jij bekwaam en bevoegd bent.

Binnen onze afdeling Klomp wonen zes bewoners met ieder een eigen kamer en één gezamenlijke huiskamer, waarbij wij graag met elkaar samenkomen en het gezellig maken. Het team waarin jij als collega verzorgende IG komt te werken bestaat uit acht collega’s: woonwelzijnsassistenten, helpenden, verzorgende, gespecialiseerd verzorgende en verpleegkundige. Verder typeert het team zich als gemoedelijk, gemotiveerd en gezellig! Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en ieder levert met zijn/haar eigen kwaliteiten een bijdrage aan dit team.

Jij bent iemand die met heel veel liefde en passie waardevolle en belevingsgerichte zorg biedt richting jouw cliënten. Je beseft als geen ander dat elke client een eigen zorgbehoefte heeft en met jouw kennis en ervaring weet jij precies wat nodig is. Ontzettend fijn om jouw cliënten persoonlijk zo goed te kennen, vind je niet?

Verder ben jij een collega die flexibel is in zijn/haar diensten en bereid is om alle diensten te werken. Dit zullen altijd aangesloten diensten zijn. De dagdiensten zijn van 7:00 tot 15:00 uur, ochtenddienst van 7:30 tot 11:30 uur. De avonddienst is van 14:45 tot 22:00 of 23:00 uur en onze nachtdiensten beginnen om 22:45 en eindigen om 7:15 uur.

Klinkt als een mooie uitdaging, toch?

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd verzorgende IG of student laatste leerjaar
 • Ben jij afgestudeerd helpende plus, ook dan liggen hier voor jou mogelijkheden!
 • Je hebt ruime werk-/stage ervaring opgedaan in deze functie
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw kennis en ervaringen van grote betekenis te laten zijn voor onze cliënten
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal €3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden? Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Sabine Nijkamp-Grobben, tel: 06-29638564.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Helpende Plus
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119484

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland