Helpende plus of verzorgende IG
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een helpende plus of verzorgende IG, en toe aan een nieuwe uitdaging?
 • Vind je het leuk om verzorgende taken te verrichten gericht op dagbesteding of ADL?
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 

Wij komen graag met jou in contact! 

Binnen onze locatie Reggedal in Enter zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale collega helpende plus of verzorgende IG. Jij hebt passie voor de zorg en ziet uitdaging in het werken op onze somatische afdelingen. De afdeling waar je komt te werken telt 16 bewoners met ieders een eigen appartement. We hebben een gezamenlijke huiskamer waar we regelmatig koffie drinken met elkaar en activiteiten doen.  

En denk je nu; Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit? Lees snel verder!

Als helpende plus kun jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden op deze woningen. Denk hierbij aan; uit bed halen van bewoners, ondersteunen en helpen bij eten/drinken en wat huishoudelijke taken. Ook mag jij als helpende plus natuurlijk medicatie delen. Ben je verzorgende IG dan mag je kleine verpleegtechnische handelingen uitvoeren als je daar al bevoegd en bekwaam voor bent.  

En met wie doe je dit alles? Je hebt 15 naaste collega’s die klaar staan om jou in te werken. We zetten iedereen in zijn/haar eigen kracht. De diensten zijn verschillend. We hebben dagdiensten, avond diensten, weekend diensten en af en toe een nachtdienst. In de ochtend werk je met twee collega’s en de middag dienst werk je alleen totdat de avonddienst begint.

Kom je ook werken in het gemoedelijke Enter? We ontmoeten jou graag!

Wie ben jij

 • Jij bent helpende plus of verzorgende IG
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten 
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hiernaar handelen 
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een team met collega’s die jou graag helpen
 • Bewoners die jouw hulp en zorg ontzettend waarderen
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt 
 • Beloning volgens CAO VVT; helpende plus FWG 30, maximaal € 2.798,67 bruto per maand en verzorgende IG FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand. Deze bruto bedragen zijn gebasseerd op een werkweek van 36 uur (fulltime)

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabine Nijkamp - Grobben, tel: 06-29638564 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Over de functie kun je contact opnemen met Sabine Nijkamp - Grobben, tel: 06-29638564 . Mbt de procedure kun je contact opnemen met de recruiters van Carintreggeland: [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117275

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland